De Club van Sinterklaas viert 20-jarig bestaan!

De Club van Sinterklaas viert 20-jarig bestaan!

De Club van Sinterklaas bestaat dit jaar 20 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom gaan de Pieten van De Club samen met de enige echte Sinterklaas op theatertour door Nederland. Na een televisieserie met maar liefst 241 afleveringen én zeven succesvolle bioscoopfilms vinden Sinterklaas en zijn Pieten dat het tijd wordt om hun avonturen naar de theaters te brengen. Iedereen kan mee komen zingen met de grootste hits van de afgelopen jaren, zoals ‘Amerigo’, ‘Chocola’ en ‘Pieten van de Club’. De jubileumshow van De Club van Sinterklaas is van 17 november tot en met 4 december te zien in vijf theaters door heel Nederland, waaronder het Beatrix Theater in Utrecht, het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en Martiniplaza Groningen. 

De Club van Sinterklaas is al sinds het begin van zijn bestaan mateloos populair bij het jonge Nederlandse publiek. In 1999 werd de allereerste aflevering van de serie De Club van Sinterklaas uitgezonden bij het toenmalige Fox Kids. In 2012 was De Club voor het eerst te zien op het witte doek en vanaf 17 oktober zal alweer de achtste bioscoopfilm “Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?” te zien zijn in de Nederlandse en Belgische bioscopen. Eerder vierde het gezelschap al een aantal keer Het Club van Sinterklaas Feest in Rotterdam Ahoy, maar nu besloten Sinterklaas en de pieten van De Club dat het tijd werd om naar de kinderen toe te reizen. Daarom zullen zij vanaf november voor het eerst langs de Nederlandse theaters touren in de regio om hun 20-jarig bestaan te vieren. 

Over de jubileumshow

Danspiet viert haar 20e verjaardag en De Pieten van De Club van Sinterklaas houden dit jaar een surpriseparty. Samen met de kinderen, de Pieten van De Club en natuurlijk de goedheiligman zelf wordt het één groot feest in de Nederlandse theaters! In Spanje wordt met vreugde gereageerd op het nieuws. De Pieten laten weten niet te kunnen wachten om bij de theaters langs te gaan en om alvast een geheimpje te verklappen; er wordt hard gewerkt aan nieuwe Sinterklaashits, die natuurlijk ook in de theatershow niet mogen ontbreken! Een spannend verhaal zal ervoor zorgen dat de kinderen op het puntje van hun stoel zitten en daarmee wordt het een familieavontuur voor jong en oud. Feest mee met de voorstelling van de enige echte Club van Sinterklaas: lang zullen ze leven!

Ga voor meer informatie en tickets naar www.declubvansinterklaas.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.