De cast van All Shook Up was aan de roll.

De cast van All Shook Up was aan de roll.

Tekst: Mieke van der Raay

In het Picasso Lyceum in Zoetermeer kun je nog tot 8 januari naar de voorstelling All Shook Up van Greg & Baud Productions. Ik mocht de voorstelling afgelopen donderdagavond 22 december zien. Deze show heeft twee casts: Cast Rock en cast Roll. Ik zag cast Roll.

Ieder jaar, tja helaas uiteraard de afgelopen twee jaar niet vanwege corona, komt Greg & Baud rond de kerstdagen met een unieke voorstelling. Elk jaar kijk ik rijkhalzend naar de productie uit. Er staat dan ook elke keer en toptalenten amateur cast te stralen en te performen.

All Shook Up vertelt het verhaal van Chad: een jongen die door motorpech in een super saai plattelandsdorpje terecht komt. En dat hebben de inwoners geweten! Chad zet, met zijn gitaar, leren jas en scherp oog voor vrouwen, het rustige dorp helemaal op z’n kop!

Nu denk je misschien: ‘Hé, die Chad lijkt wel op Elvis Presley’ ;). Hij heeft zeker zijn charmes, maar de musical vertelt niet het levensverhaal van Elvis Presley. Uiteraard komen wel zijn bekendste hits aan bod. Ik weet zeker dat je niet stil op je stoel kan blijven zitten.

Het is een show over vriendschap en liefde, waarbij de onderlinge relaties net wat anders lopen dan dat je in eerste instantie zou verwachten!

All Shook Up is een vrolijke voorstelling, boordevol nummers van Elvis Presley. Het is gewoon een voorstelling waar je vrolijk van wordt. Niet alleen door het verhaal, maar zeker ook door het enthousiasme van de cast. Ze geven bijna licht, zo staan ze te stralen. Ze zijn feilloos op elkaar ingespeeld, als er iets kleins fout gaat, lossen ze dat zonder problemen op. Het was een simpel, maar effectief decor. Door middel van kleine aanpassingen waanden we ons het ene moment in een eetcafé en het volgende moment in een garage. Extra vermelding zijn toch wel de kostuums waard, deze waren geheel in rock en roll stijl. Het enige minpuntje waren sommige pruiken, die waren ronduit net iets te lelijk voor woorden.

Het is lastig om iedereen te gaan benoemen, want iedereen was zo ontzettend goed, qua spel, qua dans, qua zang en samenspel, alles klopte. Ze wisten zeker het verhaal overtuigend neer te zetten. In de voorstelling zat humor en er was een goed verhaal. Je komt gewoon vrolijk buiten. Ga het zeker zien als je kan.

NatalieClaire de Winter
ChadScottey Mouris
DennisDennis Klein- van den Akker
SandraMargot Meijerink
JimJeroen van Grunsven
SylviaCaroline de Winter
LorraineQuinty Appel
MatildaJanna Borsboom
EarlRuben Jonkers
DeanEli van der Horst
HenriëtteNicole Eichwald-Burgers
EnsembleEva Korte
 Daan Achterberg
 Niels Bosman
 Lianne de Haan
 Ties Brunt
 Aniek Haars
 Kayleigh Veltrop
 Nienke Roelofs
 Amber Rusch
 Daphne van der Geest
 Hilde van den Berg
 Isa van der Schee
 Jessica Vermeer
 Menno Toonstra
 Malou van Stuijvenberg
 Mylène Haijes
 Nikki Biever
 Roos Marijn Oudenaarde
 Sophia Jansen
 Sam van Ruiven
 Sterre Eichwald
 Rosalie Wegman
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.