De Brug MusicalTheater geeft workshops aan Musicalcamp

De Brug MusicalTheater geeft workshops aan Musicalcamp

De cast van “Ordinary Days” zal op 9,10 en 11 juli workshops geven aan leden van MusicalCamp waarna na afloop de voorstelling “Ordinary Days” bekeken kan worden in De Theaterstudio Amsterdam.

De workshops zullen gegeven worden aan kleine groepen van 10-15 personen waarbij de cursisten kennis kunnen maken met de cast en samen met hen zullen werken aan stukken die gespeeld worden in de musical “Ordinary Days”.

De Brug Musicaltheater en Musicalcamp hebben beiden als doel talent een kans te geven op het gebied van musical en De Brug Musicaltheater wil dit talent verder stimuleren.

“Ordinary Days” vertelt het verhaal van vier jonge New Yorkers wier levens elkaar kruisen op hun zoektocht naar geluk, liefde en invulling van hun levens. Met prachtige pakkende songs delen zij hun ervaringen, waarin veel toeschouwers zich zullen herkennen en realiseren hoe belangrijk het is om de eenvoudige dingen in het leven te waarderen. Met een doses humor en ontroering, toont deze musical hoe 8.300.000 individuele verhalen gecombineerd worden op een onverwachte manier in één musical.

De rollen worden gespeeld door Patricia van Haastrecht (Jos Brink Genesius Penning 2010, ‘Snip & Snap. Ja, dit is revue!’) Wesley de Ridder (De Gebroeders Leeuwenhart, Koekeloere, Kikker en De Vuurvogel) Julia Berendse (Mr. Luca – Jazz voor Kinderen, Stichting Vivendi, Robin Hood) en Stef van Gelder (Dogfight , Jukebox Boys). De productie is slechts korte tijd te zien in De Theaterstudio Amsterdam.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.