De Bende van het Singerpark; Een hond is meer dan alleen een huisdier.

De Bende van het Singerpark; Een hond is meer dan alleen een huisdier.

De bende van het Singerpark is alweer de zesde minimusical van Project VI. Aan het einde van het seizoen komen een groep acteurs en creatives bij elkaar. Met een minimum aan budget, maar een maximum aan inzet. Iedereen werkt belangeloos mee aan dit project uit liefde voor het theatervak en behoefte om jaarlijks iets moois te maken.
Het verhaal
Ze zijn er iedere dag. In het Singerpark. Om hun trouwe viervoeters even te laten rennen. Jannemijn met labrador Rover, Bertje met dalmatiër Koetje, Ernst met poedel Lady en Appie met vuilnisbakje Sien. Vier mensen verknocht aan hun honden, in het leven staan ze er echter alleen voor. En dat vinden ze eigenlijk best. Toch ontstaan er soms van die situaties waar je alleen niet helemaal uit komt. Waar je misschien vrienden voor nodig hebt of je daar nu behoefte aan hebt of niet. Wat doe je als vriendschap te veel is en eenzaamheid te weinig? Dan sluit je een pact. Een verbond. En als jij dat niet doet, dan doet je trouwe viervoeter het wel. En voornamelijk dit laatste geeft weer dat een hond veel meer is dan alleen een huisdier. De bende van het Singerpark  is een mooie kleine Theater productie wat gespeeld werd in een mooi intiem theatertje in Amsterdam het fijnout theater. Dit theater is enige jaren dicht geweest maar zeker mooi dat deze weer is heropend. Producties als deze staan er prima in.  Met alleen maar een paar parkbankjes, een lantaarn paal en een bloempot zetten ze de juiste setting neer voor dit stuk. Het sobere, maar doeltreffende decor komt het helemaal tot z’n recht.
ook alle dubbelrollen, mens en hond, worden door iedereen goed neer gezet. Een duidelijk karakter verschil is te zien tussen de mensen rollen en de honden rollen . Deze top cast met  Alexandra Alphenaar (Bertje en vuilnisbakje Sien) , Hein Gerrits ( Ernst En dalmatiër Koetje) , Ara Halici ( Appie en  labrador Rover) en Sophie Veldhuizen (Jannemijn en poedel Lady).
Deze splinternieuwe musical is geschreven door Allard Blom met muziek van Jeroen Sleijfer en de regie ligt in handen van Esther Habbema.
hart heelhart heelhart heelhart heel
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.