De Amsterdamse Zomer keert terug in 2022 met groots stadionconcert genaamd ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’

De Amsterdamse Zomer keert terug in 2022 met groots stadionconcert genaamd ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’

Op zaterdag 2 juli 2022 zal het Olympisch Stadion worden omgetoverd tot een groots muzikaal zomerfeest genaamd ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’ met de allerleukste artiesten van eigen bodem, met een knipoog naar Amsterdam. Dit keer niet geplaceerd aan tafels, maar het hele stadion gevuld. De artiesten die de afgelopen jaren al bij De Amsterdamse Zomer hebben opgetreden, zullen worden vergezeld door een aantal nieuwe gezichten. Zo zullen onder andere Tino Martin, Rolf Sanchez, Gerard Joling en Emma Heesters acte de présence geven tijdens deze unieke show, maar zullen er ook nieuwe artiesten als Flemming en Kris Kross Amsterdam het podium betreden.

‘We stonden 2 jaar geleden klaar om een groots stadionconcert te organiseren, maar door Corona werden het kleine intieme voorstellingen. Nu mogen we het eindelijk groots aanpakken en gaan we dus mega uitpakken met alle toffe artiesten bij elkaar op één avond! Niet meer zitten aan een tafeltje, maar het hele stadion gevuld vol gezelligheid’, aldus Bas Smit. ‘Omdat de intieme voorstellingen zo leuk waren gaan we daar ook nog iets speciaals mee doen, maar daarover later meer. Best of both worlds deze zomer!’

The Best Of De Amsterdamse Zomer ‘ zal zich niet alleen focussen op muziek, maar biedt ook een culinaire beleving aan. Zo zal sterrenchef Joris Bijdendijk alle fijnproevers van het VIP-deck voorzien van een 5-gangen diner. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van breed entertainment en een tal van verrukkelijke Amsterdamse lekkernijen. Zo is er een heus ‘Amsterdams Plein’ met pop-up restaurants van Brasserie Van Dam, Ron Gastrobar en No Rules, maar ook een bruine kroeg verzorgd door Café Nol en Amsterdamse kunst van Street Art Frankey.

Ook dit jaar wordt De Amsterdamse Zomer georganiseerd door Nicolette van Dam, Bas Smit, John Ewbank en evenementenbureau 4PM Entertainment.

Tickets voor ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’ zijn vandaag vanaf 19.00 uur te koop. Voor tickets en de volledige line-up kun je terecht op www.deamsterdamsezomer.nl 

Volledige line-up: Tino Martin, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Emma Heesters, Gerard Joling, René Froger, Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom, Trijntje Oosterhuis, OG3NE, Flemming, Wolter Kroes, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Yves Berendse, Joël Borelli.

Over The Best Of De Amsterdamse Zomer 

The Best Of De Amsterdamse Zomer is een waar stadionconcert waarbij zowel veld als tribune tickets beschikbaar zijn. De populairste Nederlandse artiesten zullen op zaterdag 2 juli 2022 optreden op een van de meest iconische locaties van onze hoofdstad: het Olympisch Stadion. Het wordt een ultiem stadionconcert dat hopelijk nog vele jaren mag terugkeren.

Over 4PM Entertainment

4PM Entertainment is een Nederlandse evenementen organisatie, gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. Al ruim 15 jaar is zij verantwoordelijk voor uiteenlopende merken en concepten in de (live) entertainmentbranche. 4PM Entertainment bedenkt, creëert, produceert en promoot de ultieme beleving. 4PM Entertainment benadert haar evenementen, als ‘experience architects’, altijd door de ogen van de bezoeker om zo die ultieme beleving te creëren.

4PM Entertainment gebruikt muziek om mensen samen te brengen. Door kennis over verschillende doelgroepen, ontwikkelingen in de samenleving en cultuur weet zij altijd relevant te blijven en werkt met de artiesten, locaties, specialisten en creatives van dit moment. Op deze wijze organiseert 4PM Entertainment keer op keer succesvolle, relevante festivals, evenementen en concerten.

4PM Entertainment is als marktleider onder jongerenevenementen en initiatiefnemer van het grootste ééndaagse dance-festival van Nederland uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van entertainment en evenementen. Een aantal concepten van 4PM Entertainment zijn: Het Amsterdamse Winterparadijs, De Amsterdamse Zomer, Kingsland Festival, Het Amsterdams Verbond, FRIS, Snelle AFAS Live, Hullaballoo, Bungalup, De Helden van Oranje en We Are the Future.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.