De Amsterdamse Zomer keert dit jaar terug in het Olympisch Stadion

De Amsterdamse Zomer keert dit jaar terug in het Olympisch Stadion

Op zaterdag 8 juli 2023 keert De Amsterdamse Zomer terug met een groots stadionconcert. Tijdens dit drie uur durende muzikale zomerfeest zullen de allerleukste artiesten van eigen bodem optreden op één van de meest iconische locaties van Amsterdam: Het Olympisch Stadion. De artiesten die de afgelopen jaren bij De Amsterdamse Zomer hebben opgetreden, worden versterkt door een aantal nieuwe, bekende gezichten. Naast terugkerende artiesten als Tino Martin, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam en Joël Borelli zullen deze editie onder andere Ruth Jacott, Jan Smit en Zoë Tauran voor het eerst acte de présence geven. Ook kondigt de organisatie een special mystery guest aan die zij op een later moment bekend zullen maken. 

‘We kunnen niet wachten om opnieuw toffe artiesten bij elkaar te brengen en de ultieme zomerbeleving te creëren.’ aldus organisator Nicolette van Dam. ‘Net als vorig jaar hebben wij weer een aantal nieuwe artiesten toe kunnen voegen aan de line-up en we zijn heel enthousiast om samen met deze kanjers een fantastische avond neer te gaan zetten!’ 

De Amsterdamse Zomer is meer dan alleen een concert. Zo wordt er, als aanvulling op het muzikale aanbod, ook een culinaire beleving geboden. Zo zijn er pop-up restaurants van onder andere Brasserie Van Dam en Ron Gastrobar. Daarnaast verzorgt niemand minder dan Joris Bijdendijk een 5-gangen diner voor de bezoekers in het bezit van een VIP-ticket.

Line-up: Special mystery guest, Tino Martin, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Zoë Tauran, Jan Smit, Jeroen van der Boom, René Froger, Wolter Kroes, Ruth Jacott, Joël Borelli, Yves Berendse, OG3NE en vele anderen. 

Over De Amsterdamse Zomer 

Op zaterdag 8 juli 2023 zal het Olympisch Stadion worden omgetoverd tot een groots muzikaal zomerfeest genaamd De Amsterdamse Zomer met de populairste artiesten van eigen bodem, met een knipoog naar Amsterdam. Dit keer niet in de intieme setting, maar het hele stadion gevuld.

De artiesten die de afgelopen jaren al bij De Amsterdamse Zomer hebben opgetreden, worden vergezeld door een aantal nieuwe gezichten.

Praktische informatie

De Amsterdamse Zomer wordt dit jaar wederom georganiseerd door Nicolette van Dam, Bas Smit, John Ewbank en evenementenbureau 4PM Entertainment. Tickets voor De Amsterdamse Zomer zijn vanaf 31 januari 12.00 uur te verkrijgen via www.deamsterdamsezomer.nl

FOTO:© Jelle Draper

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.