David van den Tempel sluit zich aan bij ZangProfs.

David van den Tempel sluit zich aan bij ZangProfs.

David van den Tempel (bekend van o.a. Soldaat van Oranje, The Full Monty, Evita) is naast acteur/zanger al geruime tijd vocal coach. Hij is gecertificeerd docent in de Vocal Core TM en is opgeleid door Rein Kolpa. Rein Kolpa (bekend van o.a. The sound of music, 42nd Street) is al vijf jaar de drijvende kracht achter Zangprofs. Samen gaan zij nu ZangProfs vorm geven.
“Bijna vijf jaar geleden heb ik ZangProfs opgericht. Stap voor stap is de organisatie zo mooi gegroeid dat het te veel werk is geworden voor mij alleen”, aldus Rein Kolpa. “Voor mij was David de perfecte kandidaat om mij te helpen ZangProfs naar een hoger plan te tillen en de volgende stap mee te zetten.”
Voor David was het de juiste stap op het juiste moment. “Ik geniet enorm van het lesgeven naast mijn eigen werkzaamheden als acteur/zanger. Ik merk dat ik er zelf beter van word en dat ik er een hoop voldoening uit haal. Ik heb dus enorm veel zin om samen met Rein aan de slag te gaan.Op dit moment werk ik als Covid-19 Buddy in het St Antonius ziekenhuis. Het lesgeven zorgt er toch voor dat ik met mijn allergrootste passie bezig kan blijven in deze lastige tijd.”
ZangProfs is een organisatie die gespecialiseerd is in het geven van zanglessen aan professionals en amateurs. Naast privé zangles biedt Zangprofs ook een breed aanbod aan workshops aan. Kijk voor de agenda van de docenten en het actuele aanbod van de workshops op www.zangprofs.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.