Daphne Bruineberg Productions brengt vrolijke The Wiz in Alphen aan den Rijn

Daphne Bruineberg Productions brengt vrolijke The Wiz in Alphen aan den Rijn

Daphne Bruineberg Productions produceert sinds 2016 amateurmusicals voor liefhebbers van het theatervak, zo ook in Alphen aan den Rijn. Afgelopen weekend brachten ze daar The Wiz op de planken in de Theater Castellum.

Het verhaal
Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de machtige tovenaar van Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkenman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

The Wiz is een heerlijke feelgood musical, waarbij je heerlijk onderuit gaat zitten en kunt genieten van deze vrolijke voorstelling. Het verhaal is dun, maar bevat toch een paar mooie boodschappen.  Daphne Bruineberg Productions is producent van amateurtheater, maar de acteurs in de hoofdrollen zetten een professioneel niveau neer. Ook het ensemble deed het prima, daar waren wel iets meer niveauverschillen. Het mooie hiervan is om te zien dat iedereen bij Daphne Bruineberg Productions de kans krijgt om te proeven aan het deelnemen aan een musicalvoorstelling.

De hoofdrollen worden gespeeld door:
Dorothy: Marloes Schiemanck The Wizard of Oz: Koen Both Vogelverschrikker: Joey de Boer
Blikkenman: Taco Snelleman Linke Leeuw: Alex de Koning Acadabra: Jasmijn Maletzky, Sadista: Sarah Idrissi Sbai
Glinda: Karlijn van Herk Tante Em: Marieke Berends Graaf Slijmjurk: Edwin Vissers Poortwachter: Dani Abdoellakhan

Ensemble:
Charlotte Faas, Danielle Verhoeff, Nikita Witlox, Noa Jacobus, Patrick Vissers, Roselle van Zutphen, Sabine van Rijswijk, Selina Post, Rosa de Kruyff, Jet Sichterman, Ruben de Koning , Sonja Vonk, Jordan Heijden

Bent u nieuwsgierig geworden waar Daphne Bruineberg Productions nog meer voorstellingen speelt of lijkt het je leuk om zelf eens een keer mee te doen in één van de producties dan is meer informatie te vinden op www.bruineberg.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.