Cry me – een nieuwe oorspronkelijke musical

Cry me – een nieuwe oorspronkelijke musical

MusicalMakers presenteert in samenwerking met theatermaker en regisseur Eva Line de Boer de nieuwe, oorspronkelijke musical Cry me. Geïnspireerd door de helende werking van break-up songs werkt Eva Line vanuit improvisatie toe naar een eerste werkplaatsvoorstelling*. In Cry Me treffen zeven vreemden elkaar om samen vanuit verschillende fases hun breuk te verwerken. Ze herbeleven het moment van uitmaken, bezingen de fouten van hun exen en oefenen in liefdevol loslaten. Huilen wordt muziek en de gezamenlijke tranen krijgen een stuwende kracht.

Zit jij eindeloos met hash en chocola op de bank, heb je net iemand verlaten of fantaseer je heimelijk over een onmogelijke liefde? Dan is dit een musical om in te zwelgen én de ultieme break-up therapie!

Van 10 t/m 14 mei speelt Cry me exclusief in DeLaMar West.

Info & tickets: https://delamar.nl/voorstellingen/cry-me/

* Een werkplaatsvoorstelling is een belangrijke stap in het onderzoekstraject naar de ontwikkeling van nieuw Nederlands repertoire. Omdat het een werkplaatsvoorstelling is, dus nog geen ‘af’ product, is het (nog) niet de bedoeling dat er recensies worden geschreven. Wel willen we graag meer aandacht genereren voor dit bijzondere maakproces in de vorm van bijvoorbeeld nieuwsberichten en interviews (met de maker).

Credits

Maker/Regie: Eva Line de Boer

Componist: Jelle Hoekstra

Choreografie: Winston Ricardo Arnon

Tekst: Elly Scheele

Decorontwerp: Tim Vermeulen

Kostuums: Jacob Kok

Lichtontwerp: Benno Barend

Geluid operator: Tobias Stolk

Zakelijk leider: Chery Moenen

Spelers: Fjodor Jozefzoon, Paul Kooij, Cheyenne Toney, Lotte Driessen, Bobby Snijder, Adina McPherson, Jeremiah Owsu Ansah (muzikant/speler)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.