CoolKids lanceren nieuwe single ‘Geloof in jezelf’

CoolKids lanceren nieuwe single ‘Geloof in jezelf’

De CoolKids zitten momenteel, net als al hun leeftijdsgenoten, vol in de examens. Om hun lotgenoten en ook zichzelf wat ontspanning te bieden, én een hart onder de riem te steken, lanceren ze vandaag hun nieuwe single ‘Geloof in jezelf’.Naar goede gewoonte geven de CoolKids ook nu weer een positieve boodschap mee en deze keer doen ze dat in een sfeervolle, akoestischelive versie, waarmee ze hun vocale kunnen nog eens extra in de verf zetten. 

Twee weken geleden, alvorens in de examenstress gestort te worden, trokken de CoolKids eropuit voor de opname van een heuse ‘Winterspecial’. Het werd een magisch en muzikaal avontuur. Het leuke resultaat zal te zien zijn in 5 afleveringen, die tussen 19 en 28 december gelanceerd zullen worden op het CoolKids YouTube-kanaal

Als voorproefje op deze ‘CoolKids Winterspecial’, kan je nu al kijken naar de clip van ‘Geloof in jezelf’, met beelden van het superfijne weekendje.
BekijkHIER de clip

  Je kan CoolKids volgen via hun eigen Facebookpagina, Instagram (@coolkids.marmalade) en YouTube-kanaal, waarop elke woensdag en vrijdag een nieuwe video gepost wordt! Vanaf deze week tot het einde van de kerstvakantie worden er zelfs 3 nieuwe video’s per week gepost.

CoolKids heeft een vaste kern van 20 jongeren. Bij optredens komen ze in wisselende bezetting aan bod. In de clips treden ze allemaal aan.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.