Constanzo heeft de touwtjes strak in handen In Pinokkio’s Restaurant.

Constanzo heeft de touwtjes strak in handen In Pinokkio’s Restaurant.

Pinokkio’s Restaurant

Dit keer hebben we eens iets heel anders. We waren uitgenodigd om een hapje te komen eten in het Theater Restaurant van Het Efteling Theater. Wat nu tijdelijk is omgetoverd tot “Pinokkio’s Restaurant”. Ter gelegenheid van de aankomende Efteling Musical Pinokkio, konden wij de sfeer komen proeven (en het eten)

In het restaurant heeft Constanzo de touwtjes strak in handen. Hij verwelkomt je en stuurt zijn familie aan om je de lekkerste verse pizza’s en pasta’s te serveren. En te zorgen voor vermaak. Met o.a zang, acrobatiek en dans. En nog extra’s voor de kleine bezoekers, die hoeven zich ook zeker niet te vervelen. Het geeft niet echt iets weer van de musical, maar het is zeker leuk vermaak voor jong en oud. Dus ga je nog naar de Efteling en wil je er ook wat eten met entertainment, ga dan naar Pinokkio’s Restaurant van het Efteling Theater.

Pinokkio’s Restaurant is nog dagelijks geopend tot 30 augustus 2015. Je kunt vrij binnenlopen om 17.00 uur of om 19.00 uur.

Kijk hier voor de menu kaart of om al een reservering te plaatsen, om verzekerd te zijn van een tafel. http://www.efteling.com/pinokkio-restaurant

De Nieuwe Efteling musical Pinokkio

Reis mee naar een prachtig Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Geppetto woont. Een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt. Stiekem dromend van een eigen zoon. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Geppetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan. Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet. Hij wil liever op avontuur, de gekste dingen meemaken. De hele wereld bij de neus nemen. Maar ook Pinokkio draagt een grote wens met zich mee. Deze ondeugende houten pop wil namelijk het allerliefst een écht jongetje zijn. Maar of dit sprookje uit gaat komen…?

De musical Pinokkio is vanaf 9 september 2015 t/m 28 februari 2016 te zien in het Efteling theater en gaat op 20 september in première. Kijk voor kaarten op; http://www.efteling.com/NL/Theater/Theater-Reserveren.html

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.