Concert MusicAllFactory volwassenen

Concert MusicAllFactory volwassenen

Op vrijdag 21 februari nemen onze 1e en 2e jaars MusicAllFactory studenten (volwassenen) je mee op een muzikale roadtrip langs meeslepende musical songs van toen en nu.

BEHIND THE MASK! Vanavond doen we eens lekker gek… Wij durven onze maskers even af te zetten. Op een gemaskerd bal nota bene! Achter onze maskers zitten échte mensen en échte emoties (stel je voor!). Maar wees maar niet bang hoor: na de show zetten we gewoon de maskers weer op en gaan alle tranen, hysterie, woede en onzekerheid weer schuil achter een beleefde glimlach en een goed glas wijn. Of achter een polonaise en een meter bier natuurlijk.

Programma: Dit vak is keihard – Fame – Allen Somewhere – Come From Away – Allen Bill – Showboat – Eerstejaars Zwijgen – Aladdin – Allen

Creatives: Regie: André van Hest Zang: Anne-Marijn Smulders en Rik van de Rijdt Beweging: Agaath Verspeten Koorbegeleiding en -arrangementen: Ezra van Nassauw Muzikale begeleiding: Ezra van Nassauw

De eerstejaars: Léanne van Alebeek, Tobias Allegaert, Maxime Appeldoorn, Fenne Bongers, Lina Boudry, Sterre Bours, Imme Debeij, Michelle Dierdorp, Elies van Dijck, Ellen Fierens, Margot van Hoek, Eryn van Kekem, Louisa Peters, Amy Tweed, Suzanne Vincken, Annemarieke Visser, Marian-Niklas Werner, Francesca Zuurhout

Info & tickets via www.factorium.nl

25 jaar MusicAllFactory Hartje Tilburg, tegenover dé Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys, werken professionele MAF-docenten met jongeren en volwassenen om ze klaar te stomen voor het grote werk. Bij de MusicAllFactory word je opgeleid tot een professionele Musicalperformer met makerskwaliteiten, in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. Of zoals de studenten zeggen: ‘Je mag hier fouten maken, je mag erom lachen, het is keihard werken en je komt er door de professionaliteit van de docenten achter dat je veel meer kunt dan je denkt.’ Maatwerk dus! Welkom bij de MAF-familie!

Van de junioren tot de volwassenen, bij MusicAllFactory komen talenten samen om onder zeer professionele begeleiding het ambacht van het vak te leren. Om samen met de docenten te ontdekken waar hun kracht en eigenheid ligt, hun talenten verder te perfectioneren en de tools te krijgen om zichzelf uit te dragen. Om ‘ready’ te zijn voor een vervolgopleiding en het werkveld. Dat vergt lef, doorzettingsvermogen en discipline. Bij de MAF wordt veel van je gevraagd, maar je krijgt er minstens zoveel voor terug. Je ontwikkelt je stem en lichaam tot een instrument waar je op kunt en durft te vertrouwen. Onze visie op het vak zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. Hier vind je de verbinding: met jezelf, met elkaar, met andere opleidingen en toekomstige opdrachtgevers. Samen zijn we MAF!

Factorium is een huis voor Muziek, Theater en Dans waar jaarlijks 9.000 mensen deelnemen aan lessen, workshops en projecten. Factorium zorgt ervoor dat jaarlijks 25.000 kinderen op de basisschool kennismaken met kunst & cultuur. Er komen daarnaast gemiddeld 22.000 bezoekers in het Factorium Theater. Ons werkgebied beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle.

Meer informatie :www.factorium.nl.

Instagram: www.instagram.com/factoriumpodiumkunsten

Facebook: www.facebook.com/FactoriumPodiumkunsten

YouTube: www.youtube.com/user/FactoriumOnline

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.