Concert ‘In ’t Klein’ met Vajèn van den Bosch

Concert ‘In ’t Klein’ met Vajèn van den Bosch

Foto’s en tekst: Stephan Markus

Afgelopen zaterdag, 12 september, was het weer tijd voor een RooxLive-concert. Dit keer met de titel ‘In ’t Klein’ in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek. Het publiek kon deze avond genieten van Vajèn van den Bosch, live begeleid op piano door Steven Roox.

Vajèn begon haar musicalcarrière al op haar tiende in de Sound of Music. Later was ze ook op televisie te zien bij The Voice Kids. Sindsdien is ze al in verschillende voorstellingen te zien geweest. U kunt haar bijvoorbeeld kennen uit Droomvlucht, On Your Feet, Kinky Boots, maar mogelijk ook van haar rol in de serie Nieuwe Tijden.

Voor deze avond in Elckerlyc stonden er vele bekende pop- en musicalnummers op het programma. Van Droomvlucht tot Aida en Frozen. Vajèn en Steven zijn goed op elkaar ingespeeld en niets was dan ook te gek voor deze twee sympathieke mensen. Het was dan ook meer dan terecht dat beide concerten uitverkocht waren.


Om op de hoogte te zijn van toekomstige concerten van RooxLive kunt u terecht op www.rooxlive.com. Zo staat er voor 3 oktober een concert op de planning met Willemijn Verkaik; Autumn Nights. Samen met Linda Verstraten, Yoran de Bont en Steven Roox brengt zij de mooiste nummers van Broadway en West End naar Theater De Stoep in Spijkenisse. Een aanrader!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.