Comedian Tim Hartog (deelnemer De Slimste Mens) zet eerste data nieuwe theatershow in de verkoop

Comedian Tim Hartog (deelnemer De Slimste Mens) zet eerste data nieuwe theatershow in de verkoop

FOTO:©Anne van Zantwijk

Nederland kon gisteravond bij ‘De Slimste Mens’ kennis maken met de comedian Tim Hartog. Wie de Rotterdamse Comedy Club Haug weleens bezoekt, weet dat geen comedian in Nederland zijn publieksparticipatie zo in de vingers heeft als Tim Hartog. Afgelopen jaren heeft hij zijn publiek weten op te bouwen. Door zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’ bereikt hij een nog groter publiek. Hoogste tijd om zijn vleugels uit te slaan, want Tim is er klaar voor! Tim trekt in theaterseizoen 2024-2025 de Nederlandse theaters in met zijn cabaretvoorstelling ‘Frictie’.

Op het eerste gezicht is Tim een sympathieke knul, met deugdelijke normen en waarden. Maar deze piekerende ADHD’er die opgegroeid is in Rotterdam Zuid, bezit meer tegenstrijdigheden die hem gevormd hebben. En juist die tegenstrijdigheden maken Tim een observerende komiek die speelt met aannames en vooroordelen. Iedereen wil een zo leuk en comfortabel mogelijk leven leiden. Dit bereik je alleen niet door de gebaande paden te bewandelen. We moeten de confrontatie aangaan met onszelf en met de wereld om ons heen, want zonder frictie is verandering ver te zoeken. En dat leuke leven al helemaal.

Over Tim:
Tim studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie en stond in de finale van het Leids Cabaret Festival. Hij is een graag geziene gast in het Nederlandse comedycircuit en daarnaast ook een veelgevraagd presentator. Op televisie was hij te zien bij ‘The Comedy Factory’ en ‘De Grote Improvisatieshow’. Hij speelde op grote festivals zoals Paaspop en Lowlands. Met zijn ontwapende charme en een hoge dosis grappen weet hij ieder publiek in te pakken.
Start kaartverkoop vijf shows

Tim Hartog staat in theaterseizoen 2024-2025 in de Nederlandse theaters met zijn voorstelling ‘Frictie’. Voor vijf van zijn shows, verspreid over heel Nederland, start de kaartverkoop vrijdag 19 januari om 12.00 uur. 
 16-jan-25 Luxor Theater – Rotterdam (première)
18-mrt-25 Schouwburg Amstelveen – Amstelveen
18-apr-25 Diligentia – Den Haag
23-mei-25 Posttheater – Arnhem
24-mei-25 Parktheater – Eindhoven
Tickets voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via de websites van de theaters. 
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.