Ciske de Rat start repetities in het theater

Ciske de Rat start repetities in het theater

De cast van de nieuwe musical Ciske de Rat is begonnen aan de repetities in het theater. De cast gaf pers en genodigden vanmiddag in Theater aan de Schie in Schiedam alvast een eerste indruk van de musical, die vanaf 5 november te zien is in de Nederlandse theaters. “De afgelopen vier weken is door de cast en het creatieve team hard gewerkt in onze repetitiestudio’s in Amsterdam. Nu gaan de repetities verder in het theater. Ciske de Rat is en blijft zo’n mooi, ontroerend en oer-Hollands verhaal. Juist in deze tijd waarin er terecht veel aandacht is voor het vergeten kind, is het verhaal van Ciske belangrijk om te vertellen. Voor de allerlaatste keer met de originele Ciske, Danny de Munk, in de rol van de volwassen Cis de Man”, aldus producent Albert Verlinde. Ciske de Rat – de Musical gaat op zondag 20 november in première in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Meer informatie: www.ciskederat.nl
Ciske de Rat – de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Cis de Man (Danny de Munk) verteld. Andere rollen worden gespeeld door onder anderen Brigitte Nijman (Tante Jans), Bas Keijzer (Vader Vrijmoeth), Ellen Evers (Moeder Vrijmoeth), Ad Knippels (Meester Bruijs) en Boris van der Ham (Kinderinspecteur Muysken).
Ciske de Rat – de Musical is vanaf november vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarna maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland.
Fotocredit: Roy Beusker
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.