Cinderella  Sprookjes bestaan

Cinderella Sprookjes bestaan

Als jong meisje groeit Ella op zonder moeder. Haar vader, een zakenman, is veel op reis. Toch is Ella een zeer beminnelijk en vrolijk meisje. Haar moeder ‘in de hemel’ waakt er immers over dat Ella’s hart blijft borrelen van levensvreugde en goedheid.
Op een dag brengt Ella’s vader nieuws: hij gaat gaat hertrouwen. Ella is zeer verheugd voor haar vader en ook op de ontmoeting van haar nieuwe familie. Aanvankelijk verloopt alles super, maar dan slaat het noodlot toe. Ella’s vader verongelukt en haar verbitterde stiefmoeder en kibbelende stiefzussen, laten hun ware aard zien. Ella is voor hen opeens niets meer dan een meid die o.a. de as ‘Cinder’ van het haardvuur moet opvegen. Ella ondergaat alles en schikt zich in haar lot.
Op een dag, ontmoet Ella een jongeman – een prins – in het bos. Ze zijn onmiddellijk verliefd op elkaar. Na deze ontmoeting, is de prins alleen nog op zoek naar het voor hem onbekende meisje.
Wanneer de prins een bal geeft, wordt Ella dankzij de magische krachten van haar overleden ouders, omgetoverd van een meid naar een heuse prinses. Met haar lieftallige verschijning, geeft ze iedere prinses in spe het nakijken. Haar stiefzussen in het bijzonder.Opdat één regel niet mag geschonden worden, vlucht Ella om middernacht naar huis. Gelukkig verliest ze een muiltje waardoor de prins Ella alsnog terugvindt. 
Zelfs voor een meisje zoals Ella dat afgekeurd werd, is er geluk weggelegd. 
Krachtige zangprestaties, wervelende dans, tot de verbeelding sprekende kostuums, functionele decors die het sprookje mee tot leven brengen, een lach, toegankelijk voor iedereen die wil beleven hoe hoe het voelt om een schijnbaar uitzichtloze wereld te zien veranderen in een nieuwe vol geluk en sprankelende liefde. Mooi. 
Zet je schrap want Cinder-Ella wil je alvast meenemen in haar wereld. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.