CHRISTMAS WITH THE KING SPECTACULAIRE ELVIS KERSTSHOW Nieuwe  swingende Kerstshow met Grahame Patrick als Elvis

CHRISTMAS WITH THE KING SPECTACULAIRE ELVIS KERSTSHOW Nieuwe swingende Kerstshow met Grahame Patrick als Elvis

Op 21, 22 en 23 december 2017 is de nieuwe en spectaculaire kerstshow CHRISTMAS WITH THE KING te zien in AFAS Live in Amsterdam met Grahame Patrick, ’s werelds beste Elvis vertolker, in een groots, sprookjesachtig decor. Heerlijke songs als ‘Blue Christmas’, ‘Holy Night’ en ‘White Christmas’, maar ook onvergetelijke hits als ‘Suspicious Minds’, ‘Jailhouse Rock’ en ‘Blues Suede Shoes’ wilt u niet missen. Grahame Patrick wordt begeleid door een geweldige band en het legendarische Stamps Quartet, die vanaf 1971 de backing vocals voor Elvis vertolkten tijdens al zijn concerten.

Veertig jaar na zijn overlijden laat Grahame Patrick op onnavolgbare wijze de muziek van ELVIS herleven in de magische show CHRISTMAS WITH THE KING. In 2015 was hij te zien in een twee keer uitverkocht Rotterdam Ahoy en ook in 2016 verzorgde hij een serie uitverkochte concerten voor een uitzinnig publiek in Nederland .

”The best Elvis – since Elvis” (Rhein-Neckar Zeitung)
Grahame Patrick Doyle was als kind al gefascineerd door Elvis en deed hij de ster spelenderwijs na. Toen hij in de vroege jaren negentig een band oprichtte, was het niet verwonderlijk dat hij zich bij zijn repertoire liet inspireren door The King. Hij trad overal op tot hij werd toegevoegd aan Rock and Roll Heaven. Daar kroop hij helemaal in de huid van Elvis. In Las Vegas was hij zeven jaar lang dé Elvis in Legends in Concert. Zowel fans als collega’s beschouwen hem zelfs als de beste Elvis tribute act ter wereld, omdat hij door zijn fysiek, expressie, bewegingen en bijzondere stemgeluid in staat is de illusie van de echte King over het voetlicht te brengen. De gedreven Grahame is constant bezig zijn performance tot het uiterste te perfectioneren en heeft daarbij maar één doel: zijn enorme passie voor Elvis Presley overdragen op het grote publiek!
CHRISTMAS WITH THE KING is op 21, 22 en 23 december 2017 te zien in AFAS Live (voorheen Heinenken Music Hall) in Amsterdam. Geen enkele liefhebber mag deze nieuwe Kerstshow vol met de prachtige muziek van ‘The King Of Rock ’n Roll’ missen!

Tickets, zowel zit- als staanplaatsen, zijn verkrijgbaar via Eventim 0900-1353 (€ 0,45 per minuut) of via www.eventim.nl. Meer informatie: www.tec-entertainment.com

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.