Charly Luske schittert als Edward Lewis in Pretty Woman: The Musical

Charly Luske schittert als Edward Lewis in Pretty Woman: The Musical

De rol van Edward Lewis in de musical “Pretty Woman” wordt vertolkt door Jan Kooijman. Maar ook Charly Luske kruipt een paar keer per maand in de huid van Edward Lewis. Op 9 november 2023 had Charly Luske zijn première als Edward Lewis.

Charly Luske bewees zich opnieuw als een getalenteerde en veelzijdige artiest. Zijn vertolking van Edward Lewis was overtuigend. Met zijn krachtige stem en charmante podiumaanwezigheid wist hij het publiek moeiteloos mee te nemen in het romantische verhaal van de succesvolle en keiharde zakenman Edward.

Edward neemt escortdame Vivian mee naar zijn hotel. Het lijkt een simpele deal voor één avond. Maar hij is zo van haar gecharmeerd, dat hij haar meeneemt naar een aantal zakelijke events. De eerlijke Vivian en meedogenloze Edward ze leren elkaar én zichzelf in die paar dagen goed kennen. Ze worden verliefd, maar een relatie tussen de twee ogenschijnlijke tegenpolen lijkt door hun verschillende levens onmogelijk…

De chemie tussen Charly Luske en zijn tegenspeelster Shanna Slaap (Vivian Ward) was voelbaar en prettig om naar te kijken. Het is duidelijk te zien dat het beide sterke acteurs zijn.

Als we de rol van Edward Lewis vergelijken tussen Charly Luske en Jan Kooijman lijkt de rol qua acteren net iets meer te passen bij Jan Kooijman. Maar Charly Luske doet er zeker niet aan onder. Daarentegen is de zang, en vooral het acteren in de zang, weer sterker bij Charly Luske.

Kortom, ook met Charly Luske als Edward Lewis in “Pretty Woman: The Musical” heb je een geslaagde avond vol muziek, liefde en theatermagie. Dus mocht je Charly Luske als vervanger van Jan Kooijman hebben, heb je alsnog een fijne vertolking van de rol van Edward Lewis.

De musical “Pretty Woman” speelt in het Beatrix Theater in Utrecht. De kaartverkoop loopt nu tot eind februari 2024. Kijk voor kaarten en meer informatie over de musical “Pretty Woman” op www.stage-entertainment.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.