‘Charlie and the Chocolate Factory’ vanaf 26 januari in Trixxo Theater Hasselt

‘Charlie and the Chocolate Factory’ vanaf 26 januari in Trixxo Theater Hasselt

Na een fantastische run in Stadsschouwburg Antwerpen en de doortocht later deze week in Capitole Gent, pakken Willy Wonka en zijn Oempa Loempas aansluitend meteen hun koffers voor de verhuis naar Hasselt. Het Trixxo Theater wordt daar op zijn beurt omgetoverd tot Willy Wonka’s magische chocoladefabriek voor de eerste  Vlaamse versie van de heerlijke Broadwaymusical ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Vanaf donderdag 26 tot en met zondag 29 januari worden de poorten van het Trixxo Theater voor jong en minder jong geopend en is Hasselt dus the place to be om je te laten onderdompelen in de wondere wereld van ‘Charlie and the Chocolate Factory’!

Naast o.a. een verbluffende (musicaldebutante) Astrid Stockman, die zich als Mrs. Teavea met sappig Gents accent zowaar zelfs ontpopt als comedyqueen van de voorstelling, een knisperende en ontwapenende Koen Van Impe als Bompa Jos, een swingende ‘Queen of Pop’ Sali Haidari a.k.a. Violet Beauregarde en Nordin de Moor die een heerlijke Willy Wonka neerzet, is het ook echt wel vol bewondering kijken en luisteren naar wat de 3 jonge ‘Charlies’, Senn Dauwe (14 jaar), Mauro Degroote (12 jaar) en Viktor Kryeziu (9 jaar), afwisselend per voorstelling op het podium brengen.

De recensies en reacties van het publiek, dat met gulzige teugen smult van deze ‘smakuleuze’ familiemusical, liegen dan ook er niet om en de ticketverkoop gaat hard. Wees dus niet de Loempe Oempa die deze fantastische productie gemist heeft en bestel nog snel je tickets via: www.deepbridge.be !

bekijk HIER de aftermovie van de première
incl. reacties van o.a Stijn Coninx, Kim Van Oncen, Sander Gillis en Evi Hanssen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.