CHARLI CHUNG REGISSEERT NIEUWE PARADEVOORSTELLING ‘ALLES WAT LIEFDE IS’ VOOR TONEELGROEP OOSTPOOL

De talentvolle regisseur Charli Chung (’95) maakt dit jaar Alles wat Liefde is; de nieuwe paradevoorstelling van Toneelgroep Oostpool. Met de theaterromcom brengt Charli het risico en avontuur terug in de liefde. Alles wat liefde is is een lustopwekkende voorstelling waarbij het publiek, aan de hand van iconische liefdesscènes uit films, de verhaallijn bepaalt. Afgelopen seizoen gooide Charli hoge ogen met zijn succesvoorstelling Don Caravaggio en is hij dit jaar voor de tweede keer op rij genomineerd voor de BNG Bank Theaterprijs. Judith van den Berg, Thor Braun en Daniël Cornelissen vormen de cast.

Kaarten voor ‘Alles wat liefde is’ zijn te koop via de website van de Parade. De voorstelling gaat op 21 juni in première op De Parade in Rotterdam en is vervolgens te zien in Den Haag, Utrecht en Amsterdam. 

Een ode aan lef en de liefde

Alles wat liefde is belooft een live blockbuster te worden op De Parade. Een lustopwekkende romcom, waarbij het publiek, aan de hand van iconische liefdesscènes uit bekende films het verloop van de voorstelling bepaalt. “Om het risico en het avontuur terug te brengen in de liefde, is het noodzakelijk af en toe de touwtjes uit handen te geven aan het onbekende en onverwachte. Dat nemen we in Alles wat liefde is heel letterlijk”, aldus regisseur Charli Chung. De paradevoorstelling dit jaar is een ware ode aan lef en de liefde. Een voorstelling die de zin in de liefde aanwakkert, je aanmoedigt het van de daken te schreeuwen en je doet inzien dat de liefde vele vormen kent.

Toneelgroep Oostpool op De Parade

Oostpool voelt zich al jaren thuis op de Parade. Vorig jaar speelde het gezelschap de theaterhits Allemaal Mensen #5 en #6 van Marcus Azzini. De jaren daarvoor mochten voorstellingen als Paradijsvogel (2017) Kletsmajoor (2016) Partymonster (2015) en Barbaren (2014) steevast rekenen op uitverkochte tenten.

Over de voorstelling | Alles wat liefde is

Het wordt een bloedhete zomer. Judith, Thor en Daniel gaan met 80 iconische filmscenes én het publiek de liefde te lijf. Romantisch, maar niet mierzoet. Voor één nacht of voor altijd. Sexy, gevaarlijk en onvoorspelbaar. Precies zoals de liefde kan zijn. Alle gêne overboord. Alles wat liefde is, is een ode aan lef en endless love. Een lustopwekkende romcom, waarin het publiek kiest hoe het liefdesverhaal eruit ziet.

Speeldata | Alles wat liefde is

Alles wat liefde is is te zien in alle vier speelsteden van het rondreizend Theaterfestival De Parade: Rotterdam (21 t/m 25 juni), Den Haag (5 t/m 9 juli), Utrecht (30 juli t/m 4 aug) en Amsterdam (21 t/m 25 aug). 

Foto: Diederick Bulstra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.