Castwissel bij Musicals Gone Mad

Castwissel bij Musicals Gone Mad

Britt Lenting neemt rol over van Esmée van Kampen

Vorige week werd de cast van Musicals Gone Mad bekend gemaakt. Helaas bleek deze week dat Esmée van Kampen onverwacht geen ruimte in haar agenda vrij heeft om aan de jaarlijkse musicalparodie mee te doen. Haar aandeel in de show wordt overgenomen door Britt Lenting (Legally Blonde, Hairspray, The Little Mermaid). Britt maakte afgelopen seizoen in The Voice of Holland indruk met haar ballad-versie van het nummer Love Me Just A Little Bit More. Momenteel is ze in België te zien als de boze stiefmoeder in Assepoester, de sprookjesmusical.

De andere castleden van de hilarische musicalparodie zijn: Gitty Pregers (Dreamgirls, The Lion King), Eline Schmidt (Klaas Vaak, Dik Trom), Mark van Beelen (Wickie de Viking, Tarzan), Giovanni Kemper (So You Think You Can Dance 2013, Peter Pan) en Jeroen Phaff (Chess, Kruimeltje). De presentatie is in handen van Jim de Groot (The Passion 2015, Rent). Het thema dit jaar is Creatief – In Concept.

Liedteksten, script en kostuums worden verzorgd door Petra C. van der Eerden. Marinus de Graaf tekent voor script en vormgeving. Regie en choreografie zijn in handen van Marleen van der Loo. De band bestaat uit Wouter Kronenberg (bas) en André van Damme (drums) onder de muzikale leiding van Michiel Münninghoff (piano). Geluid en licht worden verzorgd door respectievelijk Jan van Dijk en Jan Kortbeek. MUSICALS GONE MAD is een productie van M Theaterproducties.

MUSICALS GONE MAD: CREATIEF – IN CONCEPT is te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam op zondag 7 juni (19.00 uur) en maandag 8 juni (20.00 uur). Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.luxortheater.nl of telefonisch vanaf 13.00 uur: 010 484 33 33. Meer informatie is te vinden op www.musicalsgonemad.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.