Castvoorstelling MAMMA MIA! Belgie – FotoReportage

Castvoorstelling MAMMA MIA! Belgie – FotoReportage

Ontdek de volledige cast

Donna zal gespeeld worden door Ann Van den Broeck. Haar dochter Sophie wordt vertolkt door Tinne Oltmans. Niemand minder dan Evi Hanssen is aangekondigd als Tanya, een van de jeugdvriendinnen van Donna. En ook de derde vriendin is bekend: Ilse La Monaca zal Rosie spelen. De vriendinnen en bruidsmeisjes van Sophie worden vormgegeven door Helle Vanderheyden (Ellie + Alternate Sophie) en Shana Pieters (Lisa).

Uiteraard zijn er ook enkele sterke mannen opgetrommeld om tegengewicht te bieden voor al dat vrouwelijk geweld: Michiel De Meyer (Sky) zal de verloofde van Sophie spelen, bijgestaan door zijn vrienden Matthew Michel (Eddie) en Kenny Verelst (Pepper). De drie mogelijke vaders van Sophie worden gespeeld door Jeroen van Dyck, Johan Terryn en… niemand minder dan regisseur Stany Crets. Wie welke rol voor zich neemt, is nog even een verrassing.

De strakke groepsdansen en heldere zangpartijen worden gebracht door het ensemble, dat bestaat uit Laurenz Hoorelbeke, Jasmine Jaspers, Kars Huijink, Yannick Dijck, Jervin Weckx, Sven Tummeleer, Oonagh Jacobs, Barbara De Winter, Joke Van Robbroeck, Marije Van Sonsbeek, Sarah Goethals en Samantha De Water.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.