CastPAW Patrol Live! bijna compleet

Alle Pups naar de uitkijk…de cast van PAW Patrol Live “De Grote Race” is bijna compleet! De zoektocht gaat alleen nog verder naar de allerlaatste, mannelijke rol. De succesvolle, internationale theatervoorstelling komt in de zomer van 2019 exclusief naar Nederlanden België.Van Hoorne Entertainment brengt de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., van eind juli tot begin september2019 naar een selectief aantal grote theaters in Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, in België.
Na een zeerintensieve auditieprocedure is de Nederlandse cast van PAW Patrol Live “De Grote Race” grotendeels bekend. De rolverdeling is als volgt:
▪Ryder -Darren van der Lek
▪Marshall -René Noorderveen
▪Chase -Yoran de Bont
▪Rubble -Stijn Mac Gillavry
▪Rocky -Celine Brouwers
▪Zuma -Genevieve Lobo
▪Skye -Saffira Ben Hammouda
▪Everest -Charlotte Ha
▪Burgemeester Goodway -Caitlin Baank
▪Burgemeester Humdinger -Sven Stevens
▪Swing (vrouw) -Pauline Wittebol
Auditie Swing (man)
Van Hoorne Entertainment is alleen nog op zoek naar het allerlaatste castlid: de mannelijke Swing. Deze kandidaat beschikt over de volgende vaardigheden en eigenschappen:
▪Zang: goed▪Spel: goed
▪Dans: goed
▪Fysiek gezond, atletisch en sterk gebouwd
▪Jong uiterlijk, lengte 166-172 en leeftijd 18+
De audities vinden plaats op dinsdag 9april 2019. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 5 april door een e-mail (inclusief foto en cv) te sturen naar Audities@VanHoorne.como.v.v. ‘Auditie Swing PAW Patrol Live!’ t.a.v. Stijn Mac Gillavry.

Het verhaal
In PAW Patrol Live!“De Grote Race”is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken!Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater.Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer vanhet theater om met de kleine theater bezoekers op de foto te gaan.PAW Patrol Live! “De Grote Race”is alleen van eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters te zien. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.pawpatrollive.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.