Cast Musicals Gone Mad 2016 bekend

Cast Musicals Gone Mad 2016 bekend

Een rol krijgen in een musical is momenteel het ergste wat een acteur kan overkomen. Tegenwoordig spreekt men liever van ‘muziektheater’ of ‘theaterconcerten’. Serieuze acteurs zetten – niet gehinderd door enig musicalhistorisch besef – muzikale toneelstukken op de planken, terwijl grote megamusicals genoodzaakt zijn onder te duiken in een achterhuis. Degenen die vroeger triomfen vierden in musicals, behoren nu tot de outcast van het theaterlandschap. Musicals Gone Mad probeert hen in deze moeilijke dagen een stem te geven. Musicals Gone Mad is op zondag 26 en maandag 27 juni 2016 te zien in het Oude Luxor Theater te Rotterdam.

De volgende acteurs hebben vandaag bekend gemaakt mee te doen aan de jaarlijkse parodievoorstelling: Jacqueline Aronson, bekend van Sister Act en Hartsvrienden, Maike Boerdam, zij speelde onder andere in Hartsvrienden en Mary Poppins, Cinthia de Neef, bekend van haar rol in All Shook Up – Love Me Tender, Jasper Kerkhof, vervulde rollen in Chess en Ciske de Rat, Richard Spijkers, bekend van Peter Pan – The Neverending Story en Beauty and the Beast, en Bas Timmer, onder andere bekend van Wickie de musical en The Little Mermaid. Mylène d’Anjou, bekend van haar rollen in Grease en Mamma Mia!, presenteert de voorstelling, mits ze op tijd ongezien het Oude Luxor Theater binnen kan glippen. Mocht dat niet lukken, dan zal Pierre (de stem) de honneurs waarnemen.

Speciaal voor iedereen die afgelopen seizoen niet dood bij een musical gevonden wilde worden, laat MusicalsGone Mad in één voorstelling alle grote producties nogmaals de revue passeren. De show is te zien op zondag 26 juni en maandag 27 juni in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.luxortheater.nl, of bij de kassa van het Luxor Theater: (010) 484 33 33.

Regie & choreografie: Marleen van der Loo

Liedteksten, script & kostuums: Petra C. van der Eerden

Script & vormgeving: Marinus de Graaf

Muzikale leiding & piano: Michiel Münninghoff

Bas: Wouter Kronenberg

Drums: André van Damme

Licht: Jan Kortbeek

Geluid: Jan van Dijk

Pierre: Jeroen Phaff

Musicals Gone Mad is een productie van M Theaterproducties. Meer informatie over Musicals Gone Mad is te vinden op www.musicalsgonemad.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.