Cast Musicals Gone Mad 2015 bekend

Cast Musicals Gone Mad 2015 bekend

Onder anderen Jim de Groot, Esmée van Kampen en Jeroen Phaff op 7 en 8 juni te zien in musicalparodie

Gaan we naar een musical door kinderen, voor kinderen of eentje met nummers uit je kindertijd? Veel meer smaken waren er dit seizoen niet voor de musicalliefhebber. Gelukkig hebben we met zijn allen weer een jaar doorstaan en dus is het tijd de balans op te maken. De jaarlijkse parodievoorstelling MUSICALS GONE MAD concludeert alvast voorzichtig dat het seizoen is blijven steken in goede bedoelingen. Vandaar het thema van dit jaar: Creatief – In Concept.

De castleden van alweer de zevende editie van de hilarische musicalparodie zijn: Esmée van Kampen (Sister Act, Hairspray), Gitty Pregers (Dreamgirls, The Lion King), Eline Schmidt (Klaas Vaak, Dik Trom), Mark van Beelen (Wickie de Viking, Tarzan), Giovanni Kemper (So You Think You Can Dance 2013, Peter Pan) en Jeroen Phaff (Chess, Kruimeltje). De presentatie is in handen van Jim de Groot (The Passion 2015, Rent).

Marleen van der Loo maakte eerder al drie keer deel uit van de cast en dit jaar regisseert en choreografeert ze de voorstelling. Liedteksten, script en kostuums worden verzorgd door Petra C. van der Eerden. Marinus de Graaf tekent voor script en vormgeving. De band bestaat uit Wouter Kronenberg (bas) en André van Damme (drums) onder de muzikale leiding van Michiel Münninghoff (piano). Geluid en licht worden verzorgd door respectievelijk Jan van Dijk en Jan Kortbeek. MUSICALS GONE MAD is een productie van M Theaterproducties.

MUSICALS GONE MAD: CREATIEF – IN CONCEPT is te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam op zondag 7 juni (19.00 uur) en maandag 8 juni (20.00 uur).  Kaarten kunnen vanaf vandaag worden gereserveerd via www.luxortheater.nl  of telefonisch vanaf 13.00 uur: 010 484 33 33. Meer informatie is te vinden op www.musicalsgonemad.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.