Cast Disney’s Beauty and the Beast verwelkomd door wethouder Karsten Klein in Den Haag

Cast Disney’s Beauty and the Beast verwelkomd door wethouder Karsten Klein in Den Haag

De cast van Disney’s Beauty and the Beast is vanmorgen op bijzondere wijze aangekomen in Den Haag. Met de speciale Beauty and the Beast koets werden Anouk Maas (Belle), Edwin Jonker (Beest), Freek Bartels (Gaston) en Tony Neef (Lumière) naar het theater gebracht en ontvangen door Karsten Klein (wethouder van Stedelijke Economie, Gemeente Den Haag).
Met de aankomst in het AFAS Circustheater Den Haag komt de cast in aanloop naar de première in een nieuwe fase terecht. Het avontuur van Disney’s Beauty and the Beast gaat vanaf nu echt beginnen, met op 3 december de eerste try-out en op 13 december de première. Tijdens de kerstperiode worden er extra (matinee)voorstellingen gespeeld. Deze magisch en veroverende voorstelling is slechts voor enkele maanden in het theater te zien.
Karsten Klein: “Het is bijna zover: over enkele weken gaat Disney’s Beauty and the Beast in première in het AFAS Circustheater! Vandaag bezorgen we de cast en crew een warm welkom in onze stad. Beauty and the Beast belooft weer een prachtige productie te worden. En het is onze ambitie om nog vele producties als deze mogelijk te maken in Scheveningen en Den Haag!”

Het verhaal

Wie kent het verhaal niet van de mooie Belle die terechtkomt in het duistere kasteel van een jonge prins die door een vloek is veranderd in een verschrikkelijk beest? Gesteund door het voltallige personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde om uiteindelijk in de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest te leren geloven. Alleen dan kan de betovering verbroken worden.

www.beautyandthebeast.nl

Foto: Roy Beusker

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.