Cast bekend She Loves me

Cast bekend She Loves me

Naast Freek Bartels, Dennis Willekens en Jip Bartels zijn Christanne de Bruijn (o.a. Sister Act, Wicked) en Joey Schalker (o.a. Vamos, All Shook Up – Love Me Tender) toegevoegd aan de cast van deze tweede productie van De Kernploeg. She Loves Me gaat over Amalia (De Bruijn) en George (Schalker), twee collega’s in een parfumerie die elkaar niet kunnen luchten of zien. Wat zij echter niet weten, is dat ze elkaar al maandenlang anonieme brieven schrijven en beiden heimelijk verliefd zijn op die ander. De musical is gebaseerd op een toneelstuk dat vervolgens ook als basis werd gebruikt voor de film You’ve Got Mail met Tom Hanks en Meg Ryan in de hoofdrol.

Freek Bartels (o.a. Showponies, A New Brain, Beauty and the Beast) speelt in deze romantische komedie de vrouwenverslinder Steven, die zijn zinnen heeft gezet op de wulpse Ilona, vertolkt door Desi van Doeveren (Woef Side Story, RENT). Danny Houtkooper (Fiddler on the Roof, Hij gelooft in mij) neemt diverse dubbelrollen voor zijn rekening. De rol van de parfumerie-eigenaar Mr. Maraczek wordt binnenkort bekendgemaakt, waarna de cast van She Loves Me compleet is.

She Loves Me van Jerry Bock, Sheldon Harnick (Fiddler on the Roof) en scriptschrijver Joe Masteroff (Cabaret) werd onder meer beloond met een Critics Circle Award voor Beste Musical en een Olivier Award en Drama Desk Award voor Beste Musical Revival. De regie van de Nederlandse versie, vertaald door Florus van Rooijen, is in handen van Benno Hoogveld en muzikaal leider van het live orkest is Rosite van der Woude.

Ondanks het overweldigende succes van A New Brain met strak uitverkochte voorstellingen, is ook She Loves Me slechts acht keer exclusief te zien in Dansmakers in Amsterdam-Noord: van zaterdag 7 t/m zondag 15 juli. De première vindt plaats op maandag 9 juli. Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op www.de-kernploeg.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.