Carré en muzikaal talent S10 organiseren speciaal concert voor jongeren

Carré en muzikaal talent S10 organiseren speciaal concert voor jongeren

Concert Insane in Carré met gastoptredens van Wende,
Willem (The Opposites), Yung Nnelg en Ares

Amsterdam, 7 februari 2020 – Muzikaal talent S10 geeft op 25 maart 2020 een speciaal concert in Carré voor jongeren met psychische problemen. Om deze groep jongeren extra aandacht te geven initiëert Carré samen met S10 het concert Insane in Carré. Een eenmalige avond, waarbij S10  bevriende artiesten heeft uitgenodigd om samen op te treden. Naast S10 treden Wende, Willem (The Opposites), Yung Nnelg en Ares op tijdens deze avond.

Koninklijk Theater Carré heeft samen met Stien den Hollander (3FM Talent, Edison nominatie voor haar album Snowsniper) dit  speciale concert opgezet om jongeren met psychische problemenjongeren die een mentale drempel kunnen ervaren in het dagelijks leven, een hart onder de riem te steken. Veel thema’s op dit gebied komen terug in de songs van S10, omdat ook zij te maken heeft met psychische problemen. Voor dit concert worden 700 plaatsen gratis ter beschikking gesteld voor deze groep jongeren in Carré. De organisatie MIND helpt bij dit initiatief in de communicatie en het bereiken van deze specifieke groep jongeren. MIND is een platform dat psychische problemen wil voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Dit doet de organisatie door informatie te bieden, onderzoek te doen, actie te voeren,  en directe hulp te bieden via de hulplijn MIND Korrelatie

S10 (Stien den Hollander): “De winter speelde altijd een rol bij mijn klachten. Een concert was iets om naar uit te kijken, dat deed mij altijd goed. Ik hoop dat mijn fans er evenveel uithalen als ik destijds deed. Muziek heeft een positieve werking op mijn mentale gesteldheid“.

Madeleine van der Zwaan, directeur Koninklijk Theater Carré: “S10 maakt muziek die mij raakt. In een van onze gesprekken is het idee voor dit concert ontstaan. Wij willen een drempel wegnemen door dit concert juist aan te bieden aan jongeren die worstelen met psychische problemen en hen een onbezorgde avond geven. Een avond waar ze hun aandacht even kunnen verzetten en kunnen genieten van muziek”.

Carré en S10 hebben dit concert samen opgezet,  MIND helpt in de communicatie en het bereiken van de jongeren. Dit concert is bedoeld om deze groep in het bijzonder extra aandacht te geven. Carré geeft 350 keer 2 gratis kaarten weg via MIND. Jongeren (met ouder, vriend(in) of begeleider) kunnen zich aanmelden via het platform van MIND: www.wijzijnmind.nl/S10 om kans te maken op 2 vrijkaarten.

Kaarten voor het concert Insane in Carré op 25 maart zijn ook te koop via www.carre.nl.

Foto: Bullet-Ray

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.