Carré blijft open; divers aanbod matinee voorstellingen

Carré blijft open; divers aanbod matinee voorstellingen

Breed scala aan artiesten in december
In de piste van Carré staan wederom de befaamde bankjes op anderhalve meter. Het theater aan de Amstel zal volgens de huidige corona maatregelen open blijven voor publiek en presenteert deze maand bijna dagelijks lunchvoorstellingen met extra matinees in het weekend.
 
“Wij blijven open; voor onze artiesten die graag willen spelen en voor onze trouwe bezoekers die we, nu misschien nog wel meer dan ooit, een groots plezier doen met een (lunch)voorstelling in Carré.”
Madeleine van der Zwaan, directeur Koninklijk Theater Carré
 
Vanaf morgen speelt Najib Amhali zijn oudejaarsvoorstelling ‘Wie het weet mag het zeggen!’. Peter Pannekoek speelt zijn Oudejaarsconference ‘Nieuw bloed’ vanaf aanstaande vrijdag. Zondag 5 december viert Amsterdam Sinfonietta de Franse Chansons met het programma ‘Formidable!’. Op vrijdag 17 december komt de Nederlandse alternatieve pop zangeres S10 naar Carré. De zondag daarna spelen Michelle David & the True-Tones de mooiste kerstsongs met het programma ‘It’s a soulful Christmas’.

Aanvullend op deze voorstellingen biedt Carré de mogelijkheid tot een lunch met soep van sterrenchef Joris Bijdendijk, ambachtelijk brood en appeltaart toe.
 
De eerste zestien voorstellingen zijn geprogrammeerd, meer voorstellingen gaan volgen. Kijk voor de complete agenda, het laatste nieuws en kaartverkoop op www.carre.nl.
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.