CAROLINA DIJKHUIZEN PRESENTEERT THE GRAND FINAL  JESUS CHRIST SUPERSTAR IN ROTTERDAM AHOY

CAROLINA DIJKHUIZEN PRESENTEERT THE GRAND FINAL JESUS CHRIST SUPERSTAR IN ROTTERDAM AHOY

TEC Entertainment maakt vandaag bekend dat musicalster Carolina Dijkhuizen THE GRAND FINAL van Jesus Christ Superstar presenteert op 5, 6 en 7 mei in de Rotterdam Ahoy.

Marc Muller, CEO van TEC Entertainment, is bijzonder blij dat Carolina Dijkhuizen de presentatie van THE GRAND FINAL op zich zal nemen. “Carolina is meer dan alleen een fantastische musicalactrice, ze heeft ook bewezen een geweldige presentatrice te zijn. Tijdens THE GRAND FINAL is voor Carolina een essentiële rol weg gelegd en wij verheugen ons op haar aandeel in deze bijzondere laatste voorstellingen van Jesus Christ Superstar. ”

Carolina Dijkhuizen zag Jesus Christ Superstar voor het eerst in december in de Heineken Music Hall in Amsterdam. “Ik was gevraagd om aan de cast van Jesus Christ Superstar de Musicalworld Award voor beste internationale productie uit te reiken en was diep onder de indruk van de voorstelling. In Januari heb ik de voorstelling opnieuw gezien en ik verheug mij er ontzettend op om in Mei THE GRAND FINAL van Jesus Christ Superstar te presenteren en deze bijzondere rockopera nog een aantal keer te mogen zien.

Carolina Dijkhuizen speelde hoofdrollen in musicals als Disney’s Aida, The Lion King, Bubling Brown Sugar, The Sound of Motown II, Sister Act en The Bodyguard. Daarnaast was ze onder ander te zien in De Beste Zangers van Nederland en Wie Is De Mol. Eind 2016 bracht ze een solo CD uit met covers van The Bee Gees, getiteld More Than A Woman.

Naast Ted Neeley in de titelrol, zullen ook Yvonne Elliman en Barry Dennen te zien zijn tijdens THE GRAND FINAL van Jesus Christ Superstar. THE GRAND FINAL is de spectaculaire afsluiting van de succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar op 5, 6 en 7 mei 2017 in de Rotterdam Ahoy. Met een uitgebreide cast, die zal worden begeleid door een 32 man sterk orkest. Een unieke, laatste kans om de legendarische Ted Neeley, 45 jaar na het uitkomen van de film Jesus Christ Superstar, te zien schitteren in de rol van zijn leven.

Kaarten voor THE GRAND FINAL van Jesus Christ Superstar in de Rotterdam Ahoy zijn te koop via www.jesuschristmusical.nl of via Eventim: 0900 – 1353 (€ 0,45 per minuut) of www.eventim.nl.

FOTO: Margot de Heide

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.