Cabaretvoorstelling Tijd Zat van Bovenste Knoopje Open

Op18 september om 20:30 gaat de cabaretvoorstelling Tijd Zat van Bovenste Knoopje Open in première in Schouwburg Odeon in Zwolle.Cabaret en muziektheater over nieuwsgierigheid, intimiteit en onze verbinding met de aarde door ontwapenende en aanstekelijke verhalenvertellers.

Over Tijd Zat:

Beiden drieëntwintig jaar. De precieze leeftijd dat je te oud bent om kind te zijn en te jong om er een te krijgen. Vinden wij zelf dan. Een voorstelling over onze vaders, hun vaders en de vaders die we misschien ooit zullen zijn. Tenminste, als de wereld wat minder naar de filistijnen gaat. Maar goed. Tijd zat.In deze voorstelling brengt Bovenste Knoopje Open een ode aan intimiteit. Over nieuwsgierigheid naar de ander. Over luisteren en doorgeven. Laat je meevoeren met deze twee energieke en charmante cabaretiers. O, en vergeet niet het kind dat je vroeger was mee te nemen.
Deze voorstelling is te boeken in theaters, maar ook voor middelbare scholen via STT-Produkties. Bovenste Knoopje Open heeft speciaal een versie gemaakt voor schoolverlaters. Een muzikale cabaretvoorstelling over de snel draaiende en soms zeer harde en individualistische wereld waarin bijna-school verlaters zich steeds meer en meer begeven. Bovenste Knoopje Open wil met deze voorstelling jongeren inspireren en hun blik verruimen. Op humoristische en scherpe wijze willen zij een ode geven aan een intieme samenleving van mens en natuur.
Over Bovenste Knoopje Open:
Bovenste Knoopje Open maakt persoonlijk en geëngageerd cabaret. Hun voorstellingen zijn poëtisch,integer maar ook op het scherpst van de snede.Ontwapenende en aanstekelijke verhalenvertellers in klank en woord.In het voorjaar van 2018 brachten zij hun album Je Bek Vol Dille uit.Een album dat staat voor menselijkheid. Begin september 2018 ontvingen zede Nieuwe Makers subsidie van de Provincie Overijssel, waardoor zij zich een jaar lang intensief mogen ontwikkelen onder de vleugels van Theater Nora. De artistieke kern van het gezelschap bestaat uit Sjoerd van Capelleveen en Job Kühlkamp.

FOTO:© Jeffrey Tomberg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.