Cabaretier Thijs Kemperink brengt toch nieuwjaarsconference ondanks maatregelen

Cabaretier Thijs Kemperink brengt toch nieuwjaarsconference ondanks maatregelen

Amsterdam, 16 december 2021 – De Twentse cabaretier Thijs Kemperink brengt, in reactie op de verlening van de corona maatregelen, middagvoorstellingen van zijn eerste nieuwjaarsconference ‘Herboren’. De shows vinden plaats tussen 27 december 2021 en 8 januari 2022 in verschillende theaters in het oosten van het land.

Ondanks de maatregelen, waarbij de theaters tot 14 januari open kunnen blijven tussen 05.00 – 17.00 uur op 1,5 meter, is Thijs Kemperink gaan kijken naar wat wél mogelijk is. Daarom worden er nu middagshows gespeeld, in sommige theaters zelfs twee op één dag. Er sneuvelden enkele voorstellingen, maar desondanks is ‘Herboren’ toch te zien in theaters in Oldenzaal, Emmen, Hengelo, Raalte en Enschede.

Tijdens deze nieuwjaarsconferende kijkt de Twentse cabaretier terug op het afgelopen jaar, maar vooral ook vooruit naar 2022.

‘Waarom ik toch optreed? Het is zo ontzettend leuk en fijn om mensen te laten lachen. Lachen is gezond. En als we iets nodig hebben deze donkere dagen, dan is het wel een stukje vrolijkheid. Als ik de kans krijg om daar aan bij te dragen, dan pak ik die. Of het nu s’avonds, s’nachts, s’ochtends of midden op de middag is. Geef me een microfoon en publiek. En ik laat ze de corona even keihard weglachen. Oh ja…. …Ik doe het ook omdat ik er zelf zielsgelukkig van word.’ aldus Thijs zelf.
 

Speeldata en tijden: 27 december – Oldenzaal, Stadstheater de Bond, om 13.00 uur en 15.00 uur 29 december – Emmen, Atlastheater, om 15.00 uur. 30 december – Hengelo, Schouwburg, om 15.15 uur. 2 januari – Raalte, Hoftheater, 13.00 en 15.00 uur. 7 & 8 januari – Enschede, De Kleine Willem. (tijden worden nog bekendgemaakt)
Al tickets gekocht?
Mensen die al kaarten hebben voor de shows in januari krijgen bericht van de betreffende theaters om de tickets om te boeken.
 
www.thijskemperink.nl
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.