CABARET komt naar Tilburg

Van 14 t/m 17 april 2016 presenteert Musicalvereniging BOeMS uit Tilburg haar nieuwe productie CABARET in Theaters Tilburg! Het verhaal van CABARET neemt u mee naar de Kit Kat Club in het vooroorlogse Berlijn waar we de iconische figuren als de Master Of Ceremony, Sally Bowles en the Cabaret Girls & Boys ontmoeten. Avond aan avond werken zij zich in het zweet. Om het publiek te vermaken en om te overleven in een veranderende wereld. Dit verhaal vol lust, liefde en intriges staat garant staan voor een fantastische avond uit om niet snel te vergeten.

CABARET is een Broadwaymusical uit 1966. Op deze musical is ook de bekende film CABARET uit 1972 gebaseerd met Liza Minnelli in de hoofdrol. De wereldberoemde musical staat vooral bekend om zijn strakke jazzy show-dans van de Amerikaanse danser, choreograaf en regisseur Bob Fosse. Met kleine spannende bewegingen strak gechoreografeerd op de muziek heeft hij een ontzettend herkenbare stijl gecreëerd die nog steeds populair is.

Het is een pikante musical met een verhaal dat – ondanks dat het in de jaren 30 afspeelt – nu weer actueel is. De musical en de karakters houden u een spiegel voor en zetten u aan het denken én aan het lachen.

In een spannende regie van Bas Groenenberg, met opzwepende choreografieën van Irene Smits en onder de muzikale leiding van Carla de Waal en Ron Antens komt dit verhaal leven. U ziet BOeMS zoals u BOeMS nog nooit heeft gezien

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit mooie verhaal in het vooroorlogse Berlijn? Bestel dan nu uw kaarten online via www.boems.nl. Kaarten zijn te verkrijgen vanaf 17,50 per persoon.

Regie: Bas Groenenberg / Muzikale leiding: Carla de Waal / Choreografie: Irene Smits /Dirigent: Ron Antens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.