Bumba stimuleert lezen tijdens de Nationale Voorleesdagen

Bumba stimuleert lezen tijdens de Nationale Voorleesdagen

Ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen organiseert Studio 100 een speciale actie. Omdat zij, net als iedereen, het belang van voorlezen op jonge leeftijd aanmoedigen, is er vanaf 26 januari tot en met 5 februari 2022 een online wedstrijd waarbij een gehele klas het voorleesboekje, Bumba, mijn verhalenboek, kan winnen.

‘Naast het produceren van muziek en televisieprogramma weten we hoe belangrijk voorlezen bij jonge kinderen is,’ laat Anja van Mensel, CEO van Studio 100, weten. ‘Voorlezen vergroot hun woordenschat en het enthousiasme om later zelf te lezen wordt aangemoedigd. We steunen daarom de Nationale Voorleesdagen en kinderen uit de eerste schoolklassen kunnen het voorleesboekje Bumba, Mijn Verhalenboek voor de hele klas winnen.’

Daarnaast komt Studio 100 met een speciale themapagina binnen de Studio 100 webshop https://webshop.studio100.com/themas/nationale-voorleesdagen waarop alle voorleesboekjes van Studio 100 worden aangeboden. Bij bestedingen van meer dan 25 euro aan Bumba producten ontvangt men het voorleesboekje Bumba, mijn verhalenboek gratis via: https://webshop.studio100.com/figuren/bumba.

Ook de luisterverhalen van Bumba en andere Studio 100-personages staan op Spotify en YouTube.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.