BUITEN DE GRENZEN; waar hokjes gedrag centraal staat

‘Buiten de grenzen’ is de nieuwe musical komedie van Volle Zaal Producties. De jonge, talentvolle acteur-crew showt in deze musical op hilarische wijze de ‘strijd’ tussen twee herkenbare kampen; ‘veiligheid’ versus vrijheid. 

Zwijnenpan zoekt een nieuwe burgemeester. In de race is Claudon Compartiment groot liefhebber van de ‘hokjesgeest maatschappij’. Claudon zijn droom? Een stad waarin iedereen vreedzaam samenleeft binnen hun eigen hokjes.

Claudon heeft een grote achterban, echter in Huize Eendracht, waarin diverse bevolkingsgroepen samenleven, wil men niets van Claudon en zijn ideeën weten. Claudon wil Huize Eendracht overtuigen van zijn gelijk of het huis laten sluiten. In de tussentijd proberen de inwoners van Huize Eendracht – onder leiding van Sam, een bewoner met een intersekse conditie – een revolutie te ontketenen. Wie zal deze strijd winnen en tegen welke prijs?

‘Buiten de grenzen’ zit vol met jong talent. Deze cast bestaat uit Sofie Aartsma als Sam, Rick Duijst-Bergervoet als Arie, Stacey Krens als Claudillia, Sabina Linschoten als Angelina, Claudia Neeft als Claudette, Amber Sluis als Geshe, Joep van Weert als Claude. Al deze acteurs weten hun rol geloofwaardig te spelen met veel humor. Al was er aan het begin wel te merken dat de zenuwen nog een klein beetje weg moesten gaan, maar dat hadden ze vrij snel onder controle,

Het thema van het verhaal is ‘hokjes gedrag’; iedereen wordt in een hokje gezet. Dit gebeurt namelijk nog vaak. Alleen nu gaf het een beeld van hoe ver het zou kunnen lopen. Het decor is simpel, maar meer dan genoeg voor deze kleine productie. ‘Buiten de grenzen’ valt weer onder het kopje ‘amateur musical’, maar ook Volle Zaal Producties laat zien dat amateur producties ook echt de moeite waard zijn om te bezoeken.

Voor meer informatie van Volle Zaal Producties kijk dan op: http://vollezaalproducties.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.