Buddy Vedder toegevoegd aan line-up songfestival theatertour “We LOVE Songfestival”

Buddy Vedder toegevoegd aan line-up songfestival theatertour “We LOVE Songfestival”

Acteur en zanger Buddy Vedder wordt toegevoegd aan de line-up van dé songfestival theatertour We LOVE Songfestival

Naast Marlayne Sahupala, Esther Hart, Mandy Huydts en Franklin Brown zal ook Buddy zijn vocale bijdragen gaan leveren aan dit nieuwe theaterinitiatief van Koos van Plateringen. Buddy is o.a. bekend als jurylid bij The Masked Singer en schitterde afgelopen december nog in The Christmas Show. Momenteel is Buddy te zien als deelnemer aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol. Buddy over zijn deelname: 
 
“Als presentator en commentator van het Junior Songfestival heb ik al heel wat Douze Points voorbij zien komen. Maar het ‘grote’ songfestival is natuurlijk het echte werk! Het is dé plek waar de beste songs, verschillende culturen, flitsende outfits en de meest verrassende acts samenkomen. Ik vind het te gek dat ik, samen met een swingende live band en natuurlijk de zangers die ons land hebben vertegenwoordigd, de grootste hits in het theater mag brengen. J’aime la vie!”
 
Koos van Plateringen voegt daaraan toe “Buddy is een multitalent! We zijn heel blij met zijn komst en deelname!”

‘We LOVE Songfestival’ is vanaf 11 april door heel Nederland te zien. Kaarten voor de theatertour zijn te koop via www.welovesongfestival.nl of via de website van het theater.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.