BST De Derde Akte presenteert vol trots De Reünie. Naar aanleiding van het lustrumjaar, ook wel het 5-jarig bestaan, van de Bredase studententheatervereniging.

BST De Derde Akte presenteert vol trots De Reünie. Naar aanleiding van het lustrumjaar, ook wel het 5-jarig bestaan, van de Bredase studententheatervereniging.

Als een amateuristische theatergroep probeer je kwaliteit na te streven, maar dit kan niet altijd goed gaan. Zo ook tijdens hun Romeo & Julia. Het lijkt allemaal in de soep te lopen totdat Lucas (bekend van supermarkt reclames) & Hannah (bekende filmster) deze amateuristische theatergroep te hulp schieten.

Lucas & Hannah hebben in het verleden een liefdesrelatie gehad, wat de nodige vraagstukken met zich meebrengt. Normaal spelen deze sterren in grotere producties… zijn zij echt hiervoor gekomen? Ook de castleden lijken het niet eens te zijn met de nieuwe hoofdrollen. De kans op een hoofdrol is voor hen verpest. Wat hebben zij over voor een hoofdrol? En dan heb je ook nog het artistieke team waarin ieder vecht voor een stukje roem, erkenning en liefde.

Deze productie geeft goed weer wat er speelt binnen een (studenten)theatervereniging. Het is een realistische presentatie van iets waar het publiek vaak geen zicht op heeft en daarmee ook het gene wat de vereniging samenbrengt. En omdat dit de jubileumvoorstelling zal zijn, zullen we terugblikken op de afgelopen 5 jaar doormiddel van liedjes uit onze vorige musicals!

Gaat ondanks alle spanningen het toneelstuk goed komen? Koop dan nu uw kaartjes via Podium Bloos: https://podiumbloos.nl/bst-de-derde-akte-bij-podium-bloos/

BST De Derde Akte speelt De Reünie in Podium Bloos, Breda op 17 juni, en op 19 juni een matinee.

Creatives:

Koedood wordt als regisseur ondersteund door een fanatiek en bekwaam artistiek team bestaande uit: Bas Koedood, Nanda Dolman, Anne-Marie Schreuder, Margaux Molkenboer & Niels Adriaansen.

Cast:

Nanda Dolman, Bas Koedood, Hidde van Malssen, Juul Lemmen, Nard Swolfs, Niels Adriaansen, Kristie Koehof, Anne-Marie Schreuder, Suzan Mallée, Margaux Molkenboer, Tijn te Molder, Eva de Jonge, Isa Coopmans & Emma Munnichs.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.