Brunch experts Gs en comedy ensemble Boom Chicago presenteren de Comedy Brunch dit najaar

Wie houdt er niet van brunch? Het is de leukste culinaire activiteit van de week, waarbij je ook nog eens schaamteloos kunt drinken. En dat allemaal overdag! Terwijl de hip hop tunes en video classics draaien op de schermen in de theaterzaal, kies je een van de heerlijke gerechten van Gs’ brunch menu. Vervolgens geniet je van twee hilarische sets van Boom Chicago’s befaamde improvisatie comedy. Voeg daar dan nog een complete bar aan toe met bubbels, cocktails en Gs alom geroemde Bloody Mary Bar en het feestje is compleet.

Elke Amsterdammer weet dat Gs staat voor brunch. Zij waren het eerste restaurant voor uitsluitend brunch in de hoofdstad. Zeven jaar later is Gs nog steeds de beste plek voor het leukste eetfestijn van de week. Met drie locaties (twee aan wal en een op het water, jawel een heuse brunch boat!!!) voegen ze nu een vierde locatie toe aan hun arsenaal.

Meer dan 25 jaar geleden introduceerde Boom Chicago improvisatie theater aan het Nederlandse publiek. Nog steeds staan ze pal achter hun filosofie: Life is better when you laugh! Met voorstellingen over technologie, American politiek en de Nederlanders maakt, Boom Chicago altijd programma’s over de grappige kant van het leven.

Informatie:

Data: 15 en 29 september en 13 en 27 oktober 2019
First seating: 12:00 uur
Second seating: 14:00 uur
Kosten toegangskaart: €39,50 inclusief de comedy show, een voorgerecht, een hoofdgerecht (uit te kiezen van het heerlijke à la carte brunch menu), 1 Bloody Mary of een alcoholvrij drankje 
Tickets te koop via: boomchicago.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.