Broer & Zus Koekepeer Theater – FotoReportage

Afgelopen zondag middag was deze voorstelling te zien in het Slottuintheater, Zeist.

Ties is een blije jongen. Iedere dag vertellen zijn ouders hem dat hij de slimste, de grappigste en de beste is. Als Ties jarig is mag hij opschrijven wat hij wil hebben en hij krijgt ALLES en daarom heeft Ties heeft zijn eigen kamer vol spiksplinternieuw speelgoed, helemaal voor hem alleen.
Maar dan…gebeurt er een ramp…
Ties krijgt iets wat niet op zijn verlanglijstje staat.
Ties krijgt een zusje.
Kaat.
En ineens is Ties niet meer de slimste, de grappigste en de beste. Ineens moet Ties zijn kamer en zijn speelgoed delen. Ineens krijgt Ties altijd de schuld. Daarom bedenkt Ties een plan.
Een plan om Kaat voorgoed te laten verdwijnen.

Broer & Zus is een vrolijke, interactieve voorstelling over rivaliteit, de lol in het ontdekken van onderlinge verschillen en over familie die je af en toe wel achter het behang wil plakken! Ook leuk als je enigst kind bent!

Koekepeer Theater is een theatercollectief, opgericht in 2014 door Rens van de Rijdt en Michelle van Daalhoff. In 2009 studeerden zij samen af aan de Academie voor Theater in Tilburg en sindsdien zijn ze, naast collega’s, ook beste vrienden. Ze delen hetzelfde gevoel voor humor en dezelfde opvattingen over theater. Beiden zien ze theater als een middel om moeilijke thema’s bespreekbaar te maken. In 2014 wordt het hoog tijd om hun krachten te bundelen in de vorm van Koekepeer Theater.

Voor meer informatie: https://www.koekepeertheater.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.