BROADWAY COMPONIST ANDREW LIPPA TOCH NIET IN NEDERLAND IN NOVEMBER

BROADWAY COMPONIST ANDREW LIPPA TOCH NIET IN NEDERLAND IN NOVEMBER

Het aangekondigde concert van Broadway-componist en tekstschrijver Andrew Lippa op 1 november aanstaande in MartiniPlaza in Groningen gaat helaas niet door. Dat maakte Tresore Producties vandaag bekend.

Lippa, bekend van o.a. de musicals The Wild Party, The Addams Family en Big Fish, ontwikkelt momenteel een nieuwe productie en de tijdsplanning daarvan is zodanig veranderd dat het conflicteert met zijn geplande trip naar Nederland. “It is not a decision he takes lightly, but it is unavoidable,” zegt zijn agent.

Inmiddels zijn alle betrokkenen bij het concert geïnformeerd en musicaltoppers Willemijn Verkaik en René van Kooten – die Lippa in Groningen bij zouden staan – betreuren het ten zeerste dat dit bijzondere concert geen doorgang kan vinden.

Ook Bastiaan Roeters van Tresore Producties betreurt de situatie. Met het concert wilde hij niet alleen Nederland kennis laten maken met het repertoire van Lippa. Het was tevens zijn doel om met de serie workshops en masterclasses die voorafgaande aan het concert gepland stonden, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuw Nederlands muziektheatertalent. De annulering brengt gelukkig de overige theaterplannen van Tresore niet in gevaar.

Bezoekers die reeds een kaartje gekocht hadden voor Andrew Lippa in Concert krijgen hun geld terug.

www.tresore.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.