BRIGITTE HEITZER VAART MEE MET MUSICAL CRUISE 2017

BRIGITTE HEITZER VAART MEE MET MUSICAL CRUISE 2017

Musicalster Brigitte Heitzer zal naast Stanley Burleson en April Darby als derde musicalster acte de préséance geven tijden de Musical Cruise 2017. Speciaal voor ANWB-leden staan exclusieve concerten en meet & greets met drie artiesten op het programma.

Op zondag 8 oktober 2017 vertrekt de Norwegian Epic vanuit Barcelona voor een 8-daagse cruise langs de hoogtepunten van de Middelllandse Zee. De Epic, een schip van Norwegian Cruise Line, staat bekend om het ‘freestyle cruisen’, waarbij gasten zelf uitmaken waar, wanneer en met wie men wil eten.

Veelzijdige artiesten

Tien jaar geleden was Brigitte Heitzer de terechte winnares van de televisietalentenjacht Op Zoek Naar Evita. Brigitte was dit seizoen te zien in de musical Into The Woods en won een Musical Award voor haar rol in Putting It Together. Andere musicals waarin ze te zien was zijn Passion, Beauty and the Beast, Tarzan, All Shook Up / Love Me Tender, Petticoat, Miss Saigon en 50 Tinten De Parodie. Komend seizoen is Brigitte te bewonderen in The Full Monty.

Drievoudig musical award winnaar Stanley Burleson is zanger, danser, acteur, choreograaf en regisseur. Hij speelde de hoofdrol in talloze musical zoals Sister Act, Miss Saigon, La Cage Aux Folles, Evita, Cats, Beauty and the Beast, Passion, 3 Musketiers, Fosse, Elisabeth, Chicago, Joe, Faya, Les Misérables en het komend theaterseizoen is hij te zien in From Sammy With Love.

April Darby speelt op dit moment de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard. Ze was verder te zien in de musical Sister Act en deed in de Verenigde Staten mee aan de televisietalentenjacht American Idol.

Hoogtepunten van de Middellandse Zee

De 8-daagse reis is volledig verzorgd, inclusief retourvlucht, ANWB-reisbegeleiding en voert langs hoogtepunten van de Middellandse Zee als Marseilles, Cannes, Livorno (de haven voor Florence en Pisa), Civitavecchia (Rome) en Palma de Mallorca. Naast het entertainment aan boord, waaronder de Broadway musicals Priscilla Queen of the Desert en Burn The Floor, kunnen gasten genieten van alle luxe en comfort aan boord én van concerten, exclusief voor ANWB-leden. Een eerder uitgevoerde musical cruise naar de Noorse Fjorden was onder de ANWB-leden een groot succes. De organisatie van de ANWB ontving veel fanmail.

Musicalshows

Daarnaast geeft een speciaal voor deze reis samengesteld ensemble onder leiding van singer/songwriter Billy Maluw, acte de préséance. Tijdens deze exclusieve concerten en meet & greets kunnen de gasten uitgebreid kennismaken met de artiesten aan boord.

Meer willen weten?

Kijk voor meer informatie over de cruise, bestemmingen en het entertainmentprogramma op www.anwb.nl/musicalcruise2017

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.