Breakers, freerunners en freestyle footballers battlen tijdens nieuwe editie van ‘Masters of Movement’ in Amsterdam

Breakers, freerunners en freestyle footballers battlen tijdens nieuwe editie van ‘Masters of Movement’ in Amsterdam

FOTO:©Sjoerd Derine

Het Amsterdamse danscollectief ISH Dance Collective en het urban sportparadijs VROG presenteren een nieuwe editie van het evenement: ‘Masters of Movement’. Op zaterdag 6 januari komt de (inter)nationale scène van breakers, freerunners en freestyle footballers samen in Amsterdam. Bezoekers kunnen alle performers in actie zien en aanmoedigen in spectaculaire battles. Het belooft een groot spektakel te worden voor jong en oud. Tickets zijn 10 euro en te koop via de website.
Vorig jaar vond de eerste editie van ‘Masters of Movement’ plaats. Een enorm succes, waarbij de communities van hiphop dans en urban sports samen kwamen om van elkaar te leren, tegen elkaar te battlen en vooral om samen de straatcultuur te vieren. Dé reden voor een nieuwe editie! Dit jaar op een wel hele bijzondere locatie: het urban sportparadijs midden in het hartje van Amsterdam. VROG wordt compleet omgetoverd tot battleground, waarbij de hele community zijn hart kan ophalen met breakin’, freestyle football en freerunning battles en nóg veel meer! 
Meedoen? Inschrijven kan nu! 
Breakers, freerunners en freestyle footballers kunnen zich tot 3 januari inschrijven om mee te doen. Voor de battles zijn er verschillende geldprijzen te winnen. Deelname is 10 euro en inschrijven kan via de website.Masters of Movement wordt georganiseerd in samenwerking met Vrog, Amsterdam Breaking Company en Freestyle Voetbal Nederland.
Masters of Movement : credit Sjoerd Derine
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.