Brandweerman Sam is terug in het theater!

Brandweerman Sam is terug in het theater!

De nieuwe theatertour van Brandweerman Sam Live! is van start gegaan. Kinderen en hun ouders genoten gisteren in theater De Spiegel in Zwolle van de fonkelnieuwe familiemusical Brandweerman Sam Live! ‘Sam redt het Circus!’ Sam beleeft samen met zijn team en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter een nieuw avontuur in het theater.

De show zit vol interactie en er gebeurt heel veel op het podium. Iedere voorstelling is een feestje. Naast dat het een hele vrolijke en energieke show is leren de kinderen ook nog iets over veiligheid. Na afloop ontvangen de kinderen allemaal een Junior Cadetten Diploma en kunnen de kinderen met hun TV-helden op de foto’, aldus producent Bart Mijnster.

Het verhaal

Het Circus komt naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show. Maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Brandweerman Sam Live! is een productie van Van Hoorne Entertainment en tourt tot en met juni 2017 met ca 140 voorstellingen door Nederland en België. Deze show, boordevol interactie, vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. Meer informatie: www.VanHoorne.com/BrandweermanSam

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.