Bouw mee aan ONE de Musical

Bouw mee aan ONE de Musical

De meest tot de verbeelding sprekende musical ooit maken!

Dat is ons doel en we zijn er bijna. Het script is af. We hebben van alle liedjes een demo en we hebben de beste mensen om ons heen verzameld. In een eerder stadium van de ontwikkeling van ONE de Musical hebben we al eens een kleine presentatie gehouden om te kijken wat het publiek van ons idee vond. De reacties waren zo overweldigend, dat we niet anders konden dan de musical afmaken en ervoor zorgen dat alle musical-liefhebbers van Nederland deze productie van eigen bodem medio 2017 kunnen gaan zien.

Wat maakt ONE de Musical bijzonder?

Het verhaal en de prachtige muziek. ONE vertelt het liefdesverhaal van Amon en Mira. Een onmogelijke liefde die zich afspeelt tegen de bouw van de Grote Piramide van Cheops (2500 jaar bc). De muziek is gecomponeerd door Edwin Schimscheimer, en wordt momenteel door Guido Dieteren verder bewerkt, geperfectioneerd en georkestreerd. Maak een reis door de tijd: van heden naar verleden!

Totaalbeleving

Anders dan bij een conventioneel theater, waar je vanuit de zaal naar een toneel kijkt, gaan wij het publiek het gevoel geven dat zij zich middenin het verhaal bevinden. Boven je, onder je, links en rechts, overal waan je je in de wereld van het Oude Egypte. Je bent er, als het ware! Hoe we alles exact gaan doen, kunnen we niet verklappen natuurlijk, want dan is de verrassing eraf. Wat wel verteld kan worden, is dat videomapping een belangrijk onderdeel wordt van de beleving! Als je wilt weten wat videomapping inhoudt, kijk dan voor een preview op onze website: ONEdeMusical.nl

De mensen achter ONE de Musical

We hebben werkelijk een droomteam. Stuk voor stuk mensen met passie voor musical maken. Een aantal namen zijn al genoemd, zoals van Edwin Schimscheimer, (componist) en Guido Dieteren (componist/arrangeur). Andere teamleden zijn Rik Vodeb en Roel Pieters. Op onze website kun je kennismaken met de overige leden van ons team: ONEdeMusical.nl

Het grootste musical-avontuur van Nederland!

Bouw mee aan de meest tot de verbeelding sprekende musical ooit! Dat kan vanaf €10 en behalve dat je dan letterlijk met jouw deelname geschiedenis gaat schrijven, gaan we met elkaar een musical neerzetten, waar straks heel Nederland verliefd op wordt! Een musical die ons laat voelen Wie en Wat we zijn… Het is het grootste geheim van de mensheid en ‘The Final Secret’ gaan wij in ONE de Musical onthullen! Met onze eerste crowdfundcampagne leggen we met elkaar de fundering voor dit spannende en grootse avontuur.

Crowdfunden in twee stappen

€20.000 hebben we nodig voor het leggen van de fundering. Hiervoor gaan we een aantal van de demosongs uit ONE de Musical arrangeren, orkestreren en op topniveau op CD zetten. Als we het bedrag voor de eerste stap hebben behaald loopt de campagne door en gaan wij de tweede €20.000 crowdfunden. Dit bedrag zullen we gaan inzetten om in het najaar van 2015 een exclusieve showcase te organiseren voor onze crowdfunders en alle andere investeerders. Op het moment dat wij de hele show gefinancierd hebben, worden alle crowdfunders die voor tickets hebben gekozen als reward, uitgenodigd de première bij te wonen.

Virtuele Piramide

Elke virtuele steen die wij bouwen aan de piramide vertegenwoordigt een waarde van 5 euro. De piramide telt totaal 2,4 miljoen stenen. Met deze eerste crowdfundingacties leggen we dan met elkaar de fundering voor de musical. En écht iedereen kan mee doen en iedere steen helpt ons om deze prachtige productie tot stand te brengen.

d109b8ecdabff47301979617d834b4ab

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.