Boom Chicago komt met meedogenloze politieke verkiezingsshow,

Boom Chicago komt met meedogenloze politieke verkiezingsshow,

Nemen boze boeren Nederland over en kiest Amerika een veroordeelde president?

Zowel Nederland als Amerika maken zich op voor de verkiezingen. Het ideale moment voor comedy duo Pep Rosenfeld & Greg Shapiro om in november terug te keren met hun scherpe mix van actualiteit en komedie in ‘Pep and Greg Politically Incorrect – the Dutch election edition’. In de Amsterdamse comedy club Boom Chicago loodsen ze je onbeschaamd door onderwerpen als nepnieuws, complottheorieën, AI, raciale kwesties en klimaatverandering. In deze verwarrende wereld is immers niets wat het lijkt.

Boom Chicago’s mede-oprichter Pep Rosenfeld (Emmy-nominatie als Saturday Night Live-schrijver) en Greg Shapiro (stem in de beroemde video ‘America First, The Netherlands Second‘ van Arjen Lubach) gaan vol gas en tackelen de laatste ontwikkelingen uit de Nederlandse en Amerikaanse samenleving. De satirische show gaat in aanloop naar de verkiezingen op 9 november in première en is daarna te zien op 11, 15, 23, 24 en 25 november. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via boomchicago.nl.
In het najaar van 2024 gaat Pep and Greg Politically Incorrect in reprise, met The American election edition.

Pep & Greg, naast collega’s ook goede vrienden, maken sinds 2000 samen comedy. In hun shows laten ze hun satirische blik los op met name politiek en andere actuele onderwerpen. Pep and Greg Politically Incorrect is de twaalfde show die ze samen maken en de zevende show over Amerikaanse verkiezingen. Eerder werd Trump up the volume Boom Chicago’s langstlopende en meest succesvolle show ooit. Deze startte in het voorjaar van 2016 en zou eindigen als Hillary Clinton werd beëdigd als president. Maar zoals we allemaal weten liep het nét even anders, met als gevolg dat comedy liefhebbers maar liefst 4,5 jaar van deze show konden genieten. Met de politiek weet je het tegenwoordig nooit, dan kunnen we er maar beter zoveel mogelijk om lachen. 

Boom Chicago | Rozengracht 117, Amsterdam | boomchicago.nl

Foto: Nathalie Hennis

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.