Boekpresentatie Nurlaila Karim – De Grote Kakwedstrijd

Boekpresentatie Nurlaila Karim – De Grote Kakwedstrijd

Op woensdagmiddag 20 december lanceerde Nurlaila Karim, in boekhandel Paagman in Den Haag, haar nieuwste kinderboek, het betoverende sprookje ‘De Grote Kakwedstrijd’. Speciaal geschreven voor kinderen die moeite hebben met toiletbezoeken, belicht het boek een universeel thema. De prachtige illustraties zijn van de getalenteerde kunstenares Eva Toorenent.

Nurlaila, bekend van haar indrukwekkende rollen in musicals zoals ‘Fame’, ‘Miss Saigon’, ‘Sister Act’, en recentelijk ‘Tina Turner de musical’, deelt haar persoonlijke ervaring met de angst voor toiletbezoeken als kind. Het boek biedt kinderen van 4 tot ongeveer 9 jaar, en zelfs volwassenen, de geruststelling dat ze niet alleen staan in hun worsteling. “Je mag gewoon jezelf zijn, en iedereen stinkt weleens, daar hoef je je niet voor te schamen,” benadrukt Nurlaila.

Als moeder van drie prachtige kinderen en NLP-coach integreert Nurlaila op speelse wijze opvoedkundige methoden in haar boek. ‘De Grote Kakwedstrijd’ biedt niet alleen troost aan kinderen met toiletangst, maar draagt ook een waardevolle boodschap uit over zelfacceptatie en begrip.

Ze presenteerde het eerste exemplaar van het boek aan haar eigen moeder.

Dit najaar zal Nurlaila Karim met K3 in de musical ‘De Drie Biggetjes’ als Mamma Big door Nederland touren, waarbij haar veelzijdigheid als artiest opnieuw tot uiting komt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.