Bo Saris special guest bij Thriller LIVE in Mainstage Brabanthallen

Bo Saris special guest bij Thriller LIVE in Mainstage Brabanthallen

Zanger Bo Saris (Boris), bekend als winnaar van Idols 2, is op zaterdag 4 januari te zien als special guest bij de internationale muziekshow Thriller LIVE in Mainstage Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De show is een ongekend succes en tourt al 10 jaar onafgebroken de hele wereld over met twee verschillende casts. Daarnaast staat er al 10 jaar een vaste show op het Londense West End in het Lyric Theatre. Tijdens de shows in Nederland om 15:00 en 20:00 uur op 4 januari 2020 zal Bo Saris onderdeel uitmaken van de cast en verschillende nummers van Michael Jackson ten gehore brengen.

Het repertoire van Michael Jackson is geen onbekend terrein voor Bo Saris. Eerder dit jaar stond hij met een eerbetoon aan Michael in de Melkweg in Amsterdam. Bo Saris: “De muziek van Michael Jackson heeft een speciale plek in mijn hart. Michael is al van jongs af aan mijn grootste inspiratiebron en muzikale held. Dat ik op 4 januari onderdeel mag zijn van deze hommage aan Michael Jackson vind ik echt heel bijzonder. Het wordt een fantastische avond vol met de grootste hits van Michael Jackson. We gaan er een groot feest van maken in Mainstage! “

Thriller LIVE is een zinderende muziekshow, die de buitengewone carrière van de meest succesvolle popartiest ooit viert. Vijf solisten en twaalf dansers brengen met een live band alle grote hits van Michael Jackson, inclusief de spectaculaire choreografieën uit de shows en videoclips. De show neemt het publiek mee langs 45 jaar geschiedenis en biedt meer dan twee uur non-stop de grootste hits van pop tot rock, en van soul tot disco. Alle populaire hits van Michael Jackson en The Jackson 5 komen voorbij: I Want You Back, ABC, Can You Feel It, Off The Wall, The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller en vele andere.

Voor de shows van Thriller LIVE op 3 en 4 januari 2020 zijn nog tickets verkrijgbaar via www.mainstage.nl. Hier is tevens meer informatie over de show te vinden. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.