BMX’er Dez Maarsen opent Laat Licht

BMX’er Dez Maarsen opent Laat Licht

BMX atleet en performer Dez Maarsen en zangeres en songwriter Eva van Manen maken hun opwachting in het verrassingsprogramma van Laat Licht.

Na het succes van vorig jaar is Laat Licht opnieuw te zien in het Chassé Theater. De tocht door het theater brengt de bezoeker langs intieme optredens en verrassende ontmoetingen. Het programma blijft grotendeels een verrassing. Twee namen worden vandaag bekend gemaakt!

Dez Maarsen

Dez Maarsen is de nummer één op het gebied van BMX-flatland. Hij voert verrassende trucs uit met behulp van enkel een BMX-fiets. Maarsen speelt met verschillende soorten muziek en choreografieën waardoor hij als een van de weinige entertainers de sport weet om te zetten in een ware kunstvorm.

Dez is een van de leden van ISH Dance Collective en was eerder in het Chassé Theater te zien met de voorstelling Elements of Freestyle. Tijdens het afgelopen Eurovisie Song Festival was hij samen met danser Ahmad Joudeh te zien in een choreografie van Marco Gerris en Sidi Larbi Cherkaoui.

Eva van Manen

Eva van Manen is een artiest die binnen het spanningsveld tussen verschillende disciplines en werelden beweegt. Ze verkent het grijze gebied tussen woord en geluid, hart en hoofd, het ondervinden en het reflecteren.

Op haar debuutalbum Politiek & Liefde overbrugt Eva stijlen als rap, elektronica en gitaarpop met een fluïde, persoonlijke invalshoek. Ze onderzoekt waar de politiek en de liefde elkaar precies in het vaarwater treffen. Als een diepgravende dialoog: met zichzelf, maar ook spiegelend met haar omgeving. 

Laat Licht is zaterdag 19 en zondag 20 juni te zien in het Chassé Theater op diverse tijden.

Meer informatie en tickets: Chasse.nl/laatlicht

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.