BMT Kleintje presenteert De avonturen van Alice in Wonderland

BMT Kleintje presenteert De avonturen van Alice in Wonderland

Komt dat zien!

Op 8 en 9 juni a.s. zal de kindercast van BMT Kleintje staan schitteren in Theater de Blauwe Kei in Veghel. Kaarten zijn nu te bestellen via onze website www.bmtproducties.nl en de website van het theater. 
Op = Op !

Deze feelgood-musical wordt gespeeld door én voor kinderen, een echt familie-uitje waard!

Het verhaal

Een Wit Konijn. Oké. Maar… heeft hij een pak aan? En kijkt hij op een horloge? Daar moet je toch meer van weten! Nieuwsgierigheid wint het van Alice haar gezonde verstand en goede manieren. En als ze eenmaal door het konijnenhol tuimelt, is er geen weg meer terug. Ze komt terecht in het betoverende en dwaze Wonderland. Haar achtervolging van het konijn brengt eigenaardige figuren en steeds gekkere avonturen op haar pad. Zal Alice haar weg terug vinden? Of verliest ze haar kop bij de Hartenkoningin?

De avonturen van Alice in Wonderland is een zelfgeschreven bewerking van het verhaal van Lewis Carroll. Een modern sprookje met eigentijdse muziek. Het is een ode aan de fantasie, want in Wonderland kan alles. Ga jij mee op avontuur?

We zien je graag 8 of 9 juni in het theater!

Volg ons ook op sociale media om overal van op de hoogte te blijven! We hebben een account op zowel Facebook en Instagram als LinkedIn.

Al bijna vijfentwintig jaar zorgt BMT Producties er met haar kindergroep Kleintje BMT voor dat kinderen van jongs af aan kennis kunnen maken met zang, muziek, dans en acteren. Onder leiding van een professioneel productieteam krijgen kinderen een gedegen opleiding: een totaalpakket van spel, dans en zang, waarvan ze ook nog eens een dosis zelfvertrouwen krijgen waar ze hun leven lang profijt van hebben.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.