Blog: Tjindjara Metschendorp

Blog: Tjindjara Metschendorp

Mijn naam is Tjindjara Metschendorp. Ik ben 24 jaar oud en kom uit Amsterdam. Een droom kwam uit toen ik hoorde dat ik aangenomen was voor de musical Dreamgirls. Na een aantal heftige auditie rondes werd ik gebeld dat ik was aangenomen voor een rol in het ensemble. Toen ik vervolgens ook te horen kreeg dat ik naast een plek in het ensemble ook understudy was geworden van de hoofdrol Deena Jones, kon ik mijn oren niet geloven! Ik sprong een gat in de lucht en moest huilen van blijdschap. Deena Jones, de hoofdrol in de film “Dreamgirls”, wordt momenteel gespeeld Pearl Josefzoon.

Het bizarre van dit verhaal was dat ik tijdens de voorselectie werd afgewezen en daarom niet werd uitgenodigd om überhaupt auditie te doen. Ondanks de afwijzing ben ik toch naar de audities gegaan. Ik vertelde dat ik was afgewezen maar toch dolgraag wilde laten zien wat ik in huis had. Tijdens de auditie heb ik de longen uit mijn lijf gezongen. Kennelijk heb ik een goede indruk achtergelaten, want nu ben ik hier. Ik zit in het ensemble van een te gekke musical en ik mag af en toe in de prachtige rol kruipen van Deena Jones!

 

Zaterdag 18 oktober maakte ik mijn debuut als Deena Jones in Theater Het Park te Hoorn. Ik vond het erg spannend, maar kreeg mijn zenuwen aardig onder controle. De afgelopen weken had ik ontzettend naar deze dag toegeleefd. Dankzij de hulp van regisseur Gijs de Lange, assistent regisseur William Spaaij en Choreograaf Martin Michel was ik helemaal klaar gestoomd voor deze dag. Het ging gelukkig erg goed.

Dreamgirls is nu t zien in alle grote regiotheaters in Nederland.

FOTO: Roy Beusker

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.